Nagy Bandó András páros lábbal szállt bele Orbán Viktorba

2024. július 08. 13:06

Nincsen annál szánalmasabb jelenség, mint amikor egy egykor szebb napokat látott közéleti személyiség nem érzi azt, hogy mikor elég.

2024. július 08. 13:06
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

„Volt egyszer egy tehetséges humorista, úgy hívták, hogy Nagy Bandó András…

A 80-as években írásaival, szerepléseivel figyelmet keltett. Sajnos őt is elérte a gyűlölködés szele, és a kevesebb szereplés, figyelem okát az Orbán-kormányban vélte megtalálni, így beállt ő is a baloldali kánonba. A humorista az utóbbi időben a Magyar Hangban osztja az észt. Nem igazán követtem a különböző haknijait a balos médiában, mert rendre nagyon csúnyán beleszállt a kormányba, sokszor visszataszító, személyeskedő stílusban.

Már nagyon sok volt, amit csinált. Elvetette azt a bizonyos sulykot.  Most ismét előkerült, és a baloldal diszkóbotrányáról elhíresült új figurájának a hívévé vált. A Magyar Hangnak adott interjúban a következőket mondta:

»Elsőként Márki-Zay Péterben láttam meg azt a tisztességet, ami kedvemre való, aztán jött Magyar Péter erőteljesebb fellépése. Tudjuk, sokáig a NER szekértolója volt, én mégsem kérdőjelezem meg a tisztességét, szembefordulását nem tekintem árulásnak. […] – Akkor Kádár volt Döbrögi, most Orbán az. […]«

Ő is beállt a sorba, mint ahogy a komplett dollármédia.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 273 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erdeymarton89
2024. július 12. 10:25
Ez a koma annyira szociiiiii ..már régen is szar volt ..a legalja ... sajnos nem volt más akkor csak Sas Jóska meg ilyenek mint ez ..szörnyű
southwind-2
2024. július 10. 10:18
tehetséges humorista?... oh volt ez már sokminden meg lesz is, kaparja a falat, hogy el ne felejtsék, falunapokon a gyerekkönyvét árulja ponyváról....aj
iimre
2024. július 10. 02:52
"Ez D-dúr és e-moll ➜ westend júl08. 14:08 »Kezeltesd magad. Agyadra ment a fóbia.« Vagy csak műveltebb, olvasottabb vagyok nálad és jobban átlátom a folyamatokat. A fóbiát már csak azért is kizárnám, mert engem Orbán személye teljesen hidegen hagy, felőlem bárki lehetne a miniszterelnök, így ő is, engem az érdekel, hogy mit csinál, aki vezeti az országot. És ha annyi Széchenyit, Szabó Dezsőt, Németh Lászlót, Illyés Gyulát, Csurka Istvánt, Csengey Dénest stb. olvastál volna, mint én, te is hozzám nagyon hasonlóan látnád Orbán ténykedését." Nem tudsz mást tenni, tiszteletben kell tartanod a demokratikus választások eredményét.* Ha pedig nem tetszik a rendszer, alijázhatsz Romániába szőrös talpú elvtársaidhoz. :DDD * Folyamatosan negyedszer szerzett 2/3-os többséget a nemzeti oldal**, és 12 év alatt már kibontakozott volna valami népfelkelés, ha minden olyan szörnyű volna Magyarországon, ahogyan a megélhetési ellenzék hajtogatja. ** valasztas.hu/orszaggyulesi-valasztasok
Rodolfo
2024. július 09. 11:26
Még szép, hogy ennek a tehetségtelen viccembernek MP az erőteljes, a tisztességes. Miért is nem lepődik meg ezen az ember? A piramisjátékot hallván, biztos felcsillant az alkesz szeme - ha már MZ/X nem volt kedvére való a 2022-es buktája után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!