Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Megszökött egy rab Martonvásáron, itt vannak a részletek

2024. július 04. 14:08

A rendőrség nagy erőkkel van jelen több helyszínen is a büntetés-végrehajtási intézet több munkatársával együtt.

2024. július 04. 14:08
police officer with weapon at public events Close-up police equipment, weapon

Kép forrása: Getty Images. Illusztráció

Martonvásáron egy rab megszökött a helyi börtönből, a hírt hivatalosan is megerősítették, írja a FEOL

„A Közép-Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet egyik - alacsony biztonsági besorolású fogvatartottja - engedély nélkül távozott 2024. július 3-án a börtön martonvásári objektumának területéről. A férfi kisebb súlyú bűncselekmény elkövetése miatt töltötte itt mindössze 50 nap időtartamú elzárását. A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a 31 éves fogvatartott felkutatását, amely jelenleg is nagy erőkkel tart." – nyilatkozta a BVOP Kommunikációs Főosztálya a sajtó megkeresésére.

Az eset július 3-án történt, és azóta fokozott rendőri jelenlét figyelhető meg a környéken. A hatóságok nagy erőkkel keresik a szökött foglyot, akiről egyelőre nincs több információ. A helyieket arra kérik, hogy legyenek óvatosak, és azonnal értesítsék a rendőrséget, ha bármi gyanúsat észlelnek.

 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
T. Péter
2024. július 04. 14:52
Ma reggel háromnegyed hétkor a hatóság már azt közölte, hogy a szökés után pár órával el is fogták. Erre most, délután kettőkör megjelenik a hír a Mandineren...
johannluipigus
2024. július 04. 14:42
Kérjen menedékjogot Ukrajnában.
2024. július 04. 14:32 Szerkesztve
Mire kikerült ide ez a tegnapi hír már rég elfogták..
formaegy-2
2024. július 04. 14:27
Tegnap a cellájában egy falat vájó (még a vakolatot is el tudta tüntetni) rabról, ma egy megszökött rabról olvashattunk.... Hát igen. Ilyen az amikor megdolgoznak a pénzükért a "dolgozók". Kemény munka, meg kell hagyni. Nem csoda, hogy egy cellában még a kivájt vakolatot is ki tudja mennyi idő után vették észre a kemény munkájuk miatt.... Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!