Meglátta felesége szeretőjét, elgázolta, majd viperával össze is verte

2024. július 16. 10:08

Elszabadultak az indulatok Kazincbarcikán.

2024. július 16. 10:08

A nyitókép illusztráció Fotó: MTI/ Kelemen Zoltán Gergely

A vádlott 2023. január elején, kora délután, Kazincbarcikán gépjárművel közlekedett, amikor észrevette a szintén autót vezető haragosát, aki a feleségével szerelmi kapcsolatot létesített – írja az Ügyészség.

Mint kiderült, elhaladtak egymás mellett, a férfi mutogatott felé, ezért a vádlott megfordult az autójával és követte, majd mindketten megálltak az úttest szélén. Kiszálltak a gépjárművekből, egymás felé indultak, miközben folyamatosan szitkozódtak.

A kölcsönös kiabálás után a vádlott autóba ült, 50 km/h sebességre gyorsítva az autója mellett álló férfi irányába haladt, neki akarta szorítani a gépjárműnek, de mellé érve, elsodorta.

Az ügyészség közölte, hogy két autó közé szorult sértett megpördült, megemelkedett, a talpára esett vissza. A vádlott továbbhajtott, majd kiszállt az autójából, magához vett egy fél méter hosszúságú teleszkóposan kihúzható fém rudat,

és a feltartott karral védekezni próbáló férfit 12 alkalommal testszerte megütötte.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el, a vádlott cselekményével ok-okozati összefüggésben halálos kimenetelű sérülések bekövetkezésére reális esély volt. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést, közúti járművezetéstől eltiltás büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­é­k­­e­­l­­­d­­ ­­a­ ­s­­­z­­­e­­­x­­­i­­­ ­­p­­­u­n­­­c­­i­­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
you-brought-2-too-many
2024. július 16. 18:02 Szerkesztve
A fèrjet vèdelembe vevő kommentelőknek : az màr règ baj s àltalàban a kapcsolat gyenge voltàt jelenti, ha az asszony fèlrelèp, plàne, ha mindezt többször teszi. Sokkal jobb megoldás ilyenkor a feleséggel megbeszélni a dolgot mintsem a fèrfival erőszakoskodni, aki csupán beleàllt a helyzetbe (meg a nőbe). Vègül egy bölcsesség a nőkkel kapcsolatban: egy nő sohasem a tièd, csak most èpp te vagy a soros.
Spiritmonger
2024. július 16. 11:58
Az ilyen esetekben nem kell okvetlenül börtönbe küldeni a frájert. Az összevert tag másik férfi feleségét dugta, ennek, mint minden normális helyen, következményei lettek.
2024. július 16. 11:42 Szerkesztve
Aki tűzzel játszik ne csodálkozzon ha kormos lesz. Más asszonyára egyébként a vallás is kitette a foglalt táblát. IX. Felebarátod házastársát ne kívánd! ---még mondhatná hogy nem felebarát, de van még a VI. Ne paráználkodj! ---is . (szabad nőt kúrni nem ugyanaz, mint szabadnőt kürni)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!