„Magyar Péter egyetlen teljesítménye, hogy naponta 3 »nagyon cuki« képet posztol magáról” – akcióba lendült Vásárhelyi Mária

2024. július 16. 18:25

A szociológus szerint attól még nem lesz valaki DK-s, hogy nem tetszik neki Magyar Péter politikája.

2024. július 16. 18:25

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Nem először kritizálja Vásárhelyi Mária a Facebookon Magyar Pétert. A szociológus most azt írta a közösségi oldalán, hogy „nem kell ahhoz DK-snak lenni, hogy egy ellenzéki érzelmű, gondolkodású állampolgárnak ne tetszen Magyar Péter  politikája”. Mint fogalmazott: „Van olyan, hogy az ember, nem fideszes, nem DK-s, és mégis képes úgy önálló véleményt kialaktani, úgy hogy az nem vág egybe egyik létező politikai formáció véleményével, elképzeléseivel sem. Ezt azt hiszem hogy hívják, hogy személyi autonómia” – fogalmazott Vásárhelyi, aki szerint

Magyar Péter egyetlen teljesítménye, hogy naponta legalább 3 db, többnyire V-t (győzelmet) mutató – »nagyon cuki« – képet posztol magáról, amelyek alá odaírja, hogy »lépésről, lépésre« vagy »tégláról táglára«. 

A szociológus kifogásolta, hogy Magyar Péter hiába „fordul” a választókhoz mindennap, sőt, akár naponta többször is, még mindig nem lehet tudni, „mit gondol pl. jogállamról, a fékek és ellensúlyok rendszerének szerepéről, az alkotmányos rend helyreállításáról, az alkotmányos intézmények hatáskörének szabályozásáról, a választási rendszer átalakításáról, a demokratikus intézmények talpra állításáról, az állam szerepéről a leszakadók talpra állításában és a jövedelmek újraelosztásában, az államivá silányított média társadalmasításáról, a közbeszerzések és az Uniós pénzek elosztásának átláthatóságáról, a szuverenitásról és az elméleti szövetségeseinkhez való viszonyról és a sort még hosszan lehetne folytatni”.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Erre senki sem számított.

Vásárhelyi azt is hozzátette, hogy „Magyar Péter mindeddig egyetlen szóval sem említette, hogy a célja egy gyökeres rendszerváltás lenne, ehelyett mindenféle szexepil tapaszok elhelyezését ígéri”. 

A szociológus kijelentette, hogy nem látja a garanciát arra, hogy egy olyan ember, mint Magyar meg tudná teremteni a „nemzeti kiegyezést”, ugyanis

nem tűri a kritikát, az összes többi politikai szereplőt vagy ellenségnek tekinti vagy megveti, aki mielőtt háromig számolna, minden alkalommal nekiront azoknak, akik fenntartásokat fogalmaznak meg egy-egy lépésével kapcsolatban

és valójában nem tud vagy nem akar különbséget tenni a politikai szcéna és nyilvánosság különböző szereplői között, mert mindenkit csak a hozzá fűződő viszonya alapján képes minősíteni” – írta Vásárhelyi Mária. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­é­k­­e­l­d­ ­­­a­­­ ­­­s­­­z­­­e­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­n­c­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Lajoss
2024. július 17. 08:16
Bájos,ahogyan a Mandi a Vásárhelyi Máriát futtatja…😂😂😂
connorj
2024. július 17. 06:37
youtu.be/Ba6-6KmB3CQ?si=2GHwWeIfWfbOK1hP
v4nmeeg1p3psid
2024. július 17. 02:27 Szerkesztve
Sajnos téved. Magyar Péter úgy seggből szájba kúrta Orbán igazságügyminiszterét, hogy a ringyó kölykedzett, És most ezeket a kis Magyar-spawnokat nekünk kell eltartani. Orbán meg nézett foggal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!