„A kilátástalanság és reménytelenség termékének látom őt” – kíméletlenül beleállt Vásárhelyi Mária Magyar Péterbe (VIDEÓ)

2024. július 10. 15:51

A szociológus szerint a Tisza párt alelnöke egy politikai divatjelenség.

2024. július 10. 15:51

Nyitókép: képernyőkép

Vásárhelyi Mária a KlikkTV Mélyvíz című műsorának vendége volt, ahol a nagy megfejtések közepette szóba került Magyar Péter is.

„Rémülten és csodálkozva figyelem, hogy a baloldali és liberális szavazók egy része egy olyan embert támogat – majdnem fenntartások nélkül –, akinek alig van olyan mondata, amivel amúgy egyetért egy baloldali-liberális ember” – fogalmazott Vásárhelyi.

Kifejtette:

Nem hiszem, hogy ezzel a koncepciótlan, ide-oda kapkodó, igazából tartalmatlan politikával hosszú távon felszínen lehet maradni, őt egy politikai divatjelenségnek gondolom.

A kilátástalanság és reménytelenség termékének látom őt, ahogy Márki-Zay Péter is az volt” – hangsúlyozta a szociológus.

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
figyelő4322
2024. július 10. 21:02
Hát igen, Mariska nénénk most tényleg fején találta a szeget. Talán még tapsot is érdemel? Persze neobolsi őnagysága csak azért pipás, mert a Próféta Péter a Marcsa néni 2 kedvenc lánykáját, a Csekk Atkát meg a Donáthka Rút Kiskacsàt kiütötte a ringből! Még öreg korára sem tanulta meg, hogy az élet nem csupa leányálom...?
nempolitizalok-0
2024. július 10. 20:12
Lámpaernyő felfogta, hogy hiába a vastag bolsi múlt, Selyemmajom a libsi vonalon nyomul, ahol Karácsony szavaival élve, csak unicumokkal tudják elviselni a bolsibűzt. A libsik a sajátjukat természetesen nem érzik, mi annál inkább.
Skywalker_bp
2024. július 10. 19:54
Vásárhelyi Mária ??? 🤣🤣🤣 Nincs több kérdésünk.
merehov
2024. július 10. 19:30
Petinek ugye az volt az első küldetése, hogy nullázza le Gyurcsányt és vegye át a belpesti szektát. Ez sikeresen teljesítve. A második küldetése pedig, hogy nevelje át őket rendes jobboldalivá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!