Kiderült, mivel foglalkozik jelenleg Pálffy István

2024. július 20. 10:08

A műsorvezető a koronavírus-járvány idején kezdte meg az egyenruhás szolgálatot.

2024. július 20. 10:08

Fotó: Mandiner / Földházi Árpád

„Manapság autóval, biciklivel vagy éppen gyalog járom a helyet az előírt egyenruhában, ez már rutinszerűen megy. Alapvetően ez egy kétezer fős, nyugis település, de a nyár beköszöntével minket is eláraszt a tömeg. Fesztiválok, sportversenyek és egyéb rendezvények biztosítása is a feladataink közé tartozik, de a balesetek megelőzése és kezelése is. Egy motorcsónakunk is van, ha szükség lenne ránk a vízben” – fogalmazott a televíziós műsorvezető a  Blikknek nyilatkozva, ugyanis kiderült:

Pálffy István műsorvezető polgárőrként dolgozik Balatonkenesén .

Az is kiderült, hogy Pálffy tartalékos katonának is jelentkezett, azonban nem sikerült a Magyar Honvédség szolgálatába állnia, mert túl sok időt vett volna igénybe az összes vizsgálat. „Felkerestem a Veszprém vármegyei parancsnokságot, ahol az alezredes parancsnok tájékoztatott, hogy többek között orvosi, alkalmassági, pszichológiai vizsgálatokon és egy felkészítő táboron is részt kell vennem, és mire a menetrend végére érek, nagyjából kilenc hónap telik el” – fogalmazott az újságíró, aki novemberben tölti be a nyugdíjkorhatárt, így végül nem vágott bele a procedúrába, mert mindössze három hónapot szolgálhatott volna.


 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000057
2024. szeptember 05. 15:17
🍓 ️ ­É­r­­­t­­é­k­­e­­­l­­d­ ­­a­­ ­­­s­­z­­e­x­i­ ­p­­­u­­­n­­c­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Pelso j.
2024. július 20. 14:04
nulla jelentőség, érdem, hírérték.
Sándor Hangonyi
2024. július 20. 14:03
...ez k...va jó...!...! masikhozzaszolo 2024. július 20. 11:19 A kommentszám az olyan, mint az almaosztályozó. Írnak többen kommentet. Egy része kimegy nyersen, más része a 4,5cm-es lukba, és vannak lukak nagyobbak is. azokba beleesik. Ha rohadt, akkor mehet ki a publicra. És a 4,5-ös meg vagy kimegy, vagy nem. A kommentszámot meg még a valószínűséggel is korrigálják. Hogy lehet, hogy talán ennyi. Ha nem érted, akkor tökéletesen képben vagy!
Zolotarjov
2024. július 20. 13:30
Lehetett volna rozé nagykövet. Ja, bocs, az az Ervin..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!