Portugália
ÉLŐ
Franciaország

Jól megviccelték magukat a hegyvidékiek

2024. július 03. 12:22

Létezik szavazói felelősség is, kedves hegyvidékiek, jó szórakozást kívánok nektek a Kovács Gerihez!

2024. július 03. 12:22
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok

Nyitókép: Magyar Nemzet / Bach Máté

„Azt sem tudom, hogy a helyi Gergő milyen teljesítményt nyújtott a testületben az elmúlt öt évben, csak a 24.hu »objektív« tudósítására tudok hagyatkozni. A választás utáni testületi ülésen ugyanis (még a régi testület van szeptember végéig) Pokorni rendesen kifilézte a frissen megválasztott polgármestert, aki helyből faszságokat beszélt össze és vissza. A 24.hu nem a Pokorninak szurkolt láthatólag, de nem tudtak olyan tudósítást összevágni, amiből a helyi Gergő jól jött volna ki.

Rendelkezem némi önkormányzati tapasztalattal, pontosan meg tudom állapítani, hogy melyik képviselő vagy polgármester van tisztában azzal, hogy ő miért is van ott, mik a jogai és kötelességei, és melyik az, aki azt hiszi, hogy ez az egész csak politika, meg pofázás, meg érdekérvényesítés és úgyis az lesz, amit ő kitalált. A helyi Gergő sokkal jobban gáz, mint eddigi megnyilvánulásai alapján gondoltam. Persze lehet, hogy kitisztulnak a dolgok (haha) októberre, megérti, hogy mitől megy a villamos pontosan és képes lesz vezetni a kerületet. Állítólag a testületbe került kutyapártos képviselők nem mindegyike tagja a helyi kommunának, tehát nem lesz ködös a számukra minden előterjesztés, de ezt hiszem, ha látom.

Létezik szavazói felelősség is, kedves hegyvidékiek, jó szórakozást kívánok nektek a Kovács Gerihez!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:24
🍓 ️ ­­­É­r­t­­é­­­k­e­­l­­d­ ­­a­ ­­­s­­­z­­e­­­x­i­­­ ­­p­u­n­­c­­­i­m­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
ThunderDan
2024. július 04. 13:26
Ja, és ez világjelenség. Ahogyan az is, hogy éppen az úgymond leggazdagabb urbánus területeken vannak a legidiótább "liberális" állatok megválasztva újra és újra. Lásd San Francisco stb. stb.
ThunderDan
2024. július 04. 13:24
Jose: Én az első perctől szinte FIZIKAI VISZOLYGÁST érzek ettől a Kovács nevű alaktól. Annyira LUSTA ÉS BUTA (elképesztő kombináció), hogy kb. a közelemben nem szeretném látni, nem hogy munkatársként, nem hogy bármi vezetőjeként, NEM HOGY EGY TÖBB TÍZEZRES FŐVÁROSI KERÜLET ELSŐ EMBEREKÉNT. DÖbbenet. És eddig is ott voltak ezek a közgyűlési felvételek, eddig is bicskanyitogató módon nyilvánult meg, zéró tudással bármiről is. Beteg világban élünk. Pár évtizede egy ilyen alakot még kb. munkahelyre nem vettek volna fel... ma meg közfelkiáltással megválasztják kerületvezetőnek.
ThunderDan
2024. július 04. 13:04
llnhegyi: TEGYÜK FEL MUNKAHIPOTÉZISKÉNT, hogy Pokorniék rosszul vezették a kerületet (nehezen tudom elképzelni, mert akkor miért nyertek mindig újra és újra, de még egyszer: tegyük fel). Na de ebből még HOGYAN ÉS MIÉRT KÖVETKEZNE EZ A KOVÁCS NEVŰ ELMEBAJ? Voltak ugyebár más jelöltek is, sőt még egy előválasztásnak nevezett szavazás is volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!