Hiába ünnepelte a fideszes kétharmadot, saját embere szerint Magyar Péter már tíz éve is a Fidesz ellen volt (VIDEÓ)

2024. július 30. 18:24

Nem beszélve arról, hogy Magyar minden fontosabb fideszes eseményen jelen volt.

2024. július 30. 18:24
null

Nyitókép: képernyőfotó / Magyar Péter Hivatalos

Magyar Péter két éve részt vett Tusnádfürdőn a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen, ezt megelőzően a Fidesz eredményváróján önfeledten mulatott, és még Novák Katalin köztársasági elnök beiktatásán is részt vett. Pedig állítása szerint „orrbefogva” szavazott a Fideszre – írja a Magyar Nemzet.

Radnai Márk, a Tisza Párt alelnöke élő Facebook-videóban mesélte el, hogy Magyar Péter korábbi barátnője mondta neki, hogy Magyar már tíz éve azt tervezi, hogy kiáll a nyilvánosság elé. Ő pedig ezt készséggel el is hitte neki.

Pedig több felvétel is tanúskodik arról, hogy Magyar Péter aktívan részt vett a Fidesz rendezvényein, többek között feltűnik egy, a korábbi felesége, Varga Judit által két évvel ezelőtt feltöltött videójában, ami Tusványoson készült, és több fénykép is készült róla Novák Katalin beiktatásán – írja a lap.

A Magyar Nemzet kapcsolódó videóját itt tekintheti meg:

 

 

Összesen 236 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2024. augusztus 01. 14:26 Szerkesztve
Jól elvolt a NER-ben ez a takonygerincű alak míg ki nem vágták mint macskát szarni. Aztán megfejelte azzal mikor a menesztése után odasompolygott Mészároshoz valami jól fizető munkát kunyerálni. De végül szerencsésen megoldódott az anyagi helyzete a rá szavazó birkák jóvoltából. Pedig nemrég még azt mondta, hogy az uniós képviselőség a legnagyobb kamuállás.
livingstone
2024. augusztus 01. 10:04
Hej, Vargáné diáklányt főz Gatyájába ütött a <censored> Elrabolja más mobilját Elhazudja bunkóságát Nem hazudja más egyébnek Cukorhegy úr őkelmének Könnyű neki a hazugság Face admin az asszonyság Új asszonyság remek szolga Jól letiltja, ki beszólna El is törli a fiókját Meg ne sértse ő-MAN-ságát. A poloska, ő nem férfi Úgy hazudik hogy rossz nézni Férfiasság rég leépült Nem él meg ő kanál nélkül.
sciohyper
2024. augusztus 01. 09:58
Ritka egy szar alak vagy, poloska!!! Persze, a gyerekeid szavaztak...Jedi-elmetrükköt is alkalmaztak, azért táncikáltál???
Unknown
2024. július 31. 15:13
Ki az az analfabéta senki, aki ezt megeszi!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!