„Hej, Vargáné!” – így figurázta ki egy titokzatos előadó Magyar Pétert (VIDEÓ)

2024. július 12. 23:15

Wellor szerint a Tisza Párt alelnökének „a szónoklata lapos, de állandóan kanos”.

2024. július 12. 23:15

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Úgy tűnik, nemrég ismét munkához látott az az AI-előadó, Wellor, aki korábban már bemutatkozott Bayer Zsolt műsorában

A legnagyobb videómegosztó portálon jött elénk az újabb szerzemény, amelyet ezúttal 

Magyar Péterről „komponált”. 

A Hej, Vargáné című „diszkószám” sem nélkülözte az odamondogatásokat. Olyan sorok kaptak benne helyet, mint a „Bulizni megy az Ötkertbe a Peti / Nincs aki őt most ezért megveti” vagy 

A szónoklata lapos, de állandóan kanos”

Ezzel a szerző arra a görbe estére utalhatott, amikor a Tisza Párt alelnökét viselkedése miatt a belvárosi szórakozóhely biztonsági őrei vezették ki.

Majd a dal úgy folytatódik, „Hej, Vargáné! Jól jött a havi 7 milla kápé!”. 

A teljes szerzeményt alább hallgathatja meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2024. július 14. 11:36
youtube.com/watch?v=geC39C1-NfQ&t=5s Párttitkár unokából befolyásos politikus, hírszerző gyerekéből rádiós műsorvezető, külkereskedő fiából pedig reklámszakember. Csak néhány történet, amely jól mutatja, hogy az egykor magas polcon lévő káderek leszármazottjai, miként részesültek a szülői/nagyszülői örökségből, akikről a széles közvélemény nem is sejti, hogy milyen háttérrel érkeztek a közéletbe. Folytatjuk a kommunista dinasztiák hatalomátmentésének témáját.
billysparks
2024. július 14. 09:55
Krúbi szint. A Slayer jobb!
masikhozzaszolo
2024. július 14. 08:12 Szerkesztve
-Tisztelt Bíró Úr! Az nem úgy volt! -Elkábított. 7 csillagos konyakkal. pedig tudja, hogy én a Lánchíd konyakot szeretem. Lehúzta a nadrágomat, és az ágyra dobta. Megfenyegetett a csattal. Nekinyomott a hálószobában a tükrös hálószobaszekrény ajtajának. Többször is megerőszakor. Hányszor, hányszor? Hát háromszor biztos. Ott van bizonyítékkét a 3 gyerek. Rugdosott. Fenyegetett, hogy elhúzza a nótámat. A vonóval a péniszemet ütögette. Vagy a prosztatámat ingerelte. Csak hogy az legyen, amit ő akar. A fenekem a barna csíkok most is látszanak. Most hogy elváltunk, már jellemző, hogy megint reszelni, fűrészelni akar. Mindig is azt akart. Pénzzel akart lefizetni. És mindig sikerült neki. Vannak további bizonyítékaim is, de azok pendriven. Valami fiatal lánynál, lehet, oda dugtam. A múltkor már kerestem is. Ott is provokáltak a széttett lábakkal.
drlaszlobela
2024. július 14. 05:17
Ez mind zeneileg, mind szöveg ügyileg elég gyenge lett. A birkáknak így is jó lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!