Ha ilyen töltőt vett, vigye vissza, felrobbanhat!

2024. július 17. 12:23

Tűzveszély miatt visszahívja az egyik hordozható töltőjét az IKEA.

2024. július 17. 12:23
null

Nyitókép: Pixabay

Visszahívja a Varmfront nevű hordozható töltőjét az IKEA, mert tűzveszélyes – közölte a svéd bútoráruház. 

Az IKEA azt kéri, hogy „aki rendelkezik Varmfront 10 400 mAh kapacitású hordozható töltővel (modellszám: E2038), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2313, 2316, 2318 vagy 2319, vagy Varmfront 5200 mAh kapacitású hordozható töltővel (modellszám: E2037), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2318, 2319 vagy 2322, hogy azonnal szüntesse meg annak használatát, és vigye vissza azt bármely IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék vételárát”. 

Számla és blokk nem szükséges a termékek visszaadásához.

Azt írták, hogy a fenti power bank tűzveszélyes, ezért hívják vissza. A többi hordozható töltőre nem vonatkozik a visszahívás.

További részletek elérhetők az IKEA.hu weboldalon vagy az IKEA információs vonalán: +36 1 80 89 230.”

Az IKEA elnézést kér a termékvisszahívásból adódó esetleges kellemetlenségekért.

***
 

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wolfram004
2024. július 17. 15:03
Kaptam egy ikeás irodaszéket, nagyon utáltam. A kereke folyton szétesett, olyan ostobán volt megtervezve, hogy kis vékony műagyag fityegő tartotta a teljes súlyt. Akartam venni tartalék kereket, de már nem árultak hozzá, mivel ez tavalyi modell volt. Ikeából soha, semmit nem vennék. 50% marketing bullshit, 50% vásárlói élmény nőknek, aki szeretne bolyongani a shopping-labirintusban. Illetve egy jó termékük volt, egy tölthető AA és AAA akksi, rebrandingeltek egy csúcsterméket, de mikor híre ment, kilistázták.
2024. július 17. 13:28 Szerkesztve
Ha betennétek a szóban forgó termékről egy képet, fizetni kéne érte?
nempolitizalok-0
2024. július 17. 13:27 Szerkesztve
IKEA-ból elektromos cuccokat, lámpákat venni eleve gáz. Tipikus libsik. Szövegben hatalmas környzetvédők, de az összes elektromos cucc amit árulnak, javíthatatlan. Dobhatsz el pár év múlva akár több tízezer ft-os cuccot, mert egy kis elektromos, vagy műanyag eleme javíthatatlan. Vagy direkt csinálják, vagy a mérnökeik gagyik. Egyedül náluk láttam olyan lámpa lábkapcsolót, amiben nem lehetett vezetéket cserélni és olyan igen komoly áru lámpát, amiben egy kis műanyag elem miatt az egész mehetett a kukába 2 év után. Tervezési hiba, ha azt a kis biszbaszt fémből csinálják, örökéletű. Én ott soha nem veszek elektronikai cuccot és te sem vegyél ha jót akarsz magadnak. Ezt a selejtet gondolom, legyártatták a laggyagyibb kínai cégnél gyerekmunkával és ótvar zöld dumába csomagolva, svéd termékként eladják neked.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!