Friderikusz elárulta, interjúzna-e Magyar Péterrel (VIDEÓ)

2024. július 08. 13:40

Talán a nézőit is meglepte a válasszal.

2024. július 08. 13:40

Nyitókép: Képernyőfotó

A minap a 99. adásával jelentkezett a Friderikusz Podcast, ahol a megszokottól eltérően a műsorvezető nem egy vendéget fogadott a stúdióban, hanem válaszolt a neki szegezett nézői kérdésekre.

Egy néző arra volt kíváncsi, hogy az egykori tévés miért nem készít interjút Magyar Péterrel, a Tisza Párt alelnökével. Felvetését azzal indokolta, hogy Friderikusznál korábban már több politikus és politológus megfordult. Legutóbb például Török Gábor elemző vendégeskedett nála, akivel alaposan kivesézték a Magyar Péter-jelenséget.

Ezt is ajánljuk a témában

A műsorvezető elmondta: pár hónapja, mikor Magyar feltűnt a közéletben, még „kacérkodott” a gondolattal, hogy megkeresse egy felkéréssel, de egy idő után látta, hogy a politikus egyre ingerültebb a neki nem tetsző kérdéseket feltevő emberekkel. Így végül 

„elment a kedve” attól, hogy leüljön vele beszélgetni.

Végül megjegyezte, ha később azt látja, hogy Magyar Péterrel mégis lehet rendesen párbeszédet folytatni, és hajlandó tisztelettel viszonyulni a kérdezőihez, akkor nem lenne ellenére a találkozás. Friderikusz Sándor azt is leszögezte, „a minimum kiindulópont, hogy a felek kölcsönösen adják meg a tisztelet egymásnak”.

A műsorvezető döntése érthető is, hiszen a választást követően Magyar Péter azzal került még inkább a média kereszttüzébe, hogy az ATV Egyenes beszéd című műsorában „faképnél” hagyta Rónai Egont.

A vonatkozó részt alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2024. július 08. 19:46
Vén szaros balos buzi, kit érdekel hogy ez mit akar?
google-2
2024. július 08. 18:37
Nagy egok ha találkoznak… De úgy tűnik, két dudás egy csárdában sok.
Lajoss
2024. július 08. 18:23
Sebaj,Fridi,megvan nélküled is a Péter…🤷‍♂️
csapláros
2024. július 08. 17:17
Namondcsapláros 2024. július 08. 15:30 .."Fridikül egy senki, MP egy feljövőben levő, lehetséges politikai állócsillag."... Jót röhögött az olvasó, hogy a poloskapeti még a gagyizó cigányoknál is ügyesebben sózta rátok a rézként is hamis, aranynak kikiáltott bizsukat, Ennyit, hogy milyen csillag is lenne ő. Gyurcsány meg azért dühöng, hogy a hamelni patkányfogásban egy vetélytársa akadt. A Fridi meg valóban, egy POLITIKAI senki. Mindig is az volt. Ezért csodálkozik az olvasó, hogy a fasznak kellett provokálni akkor, amikor az MP nevű faszban annyi tehetség sincs, hogy a lehetőségét nem kihasználva, legalább a Rónai kocsmájában ne okozott volna botrányt. Nem véletlenül siratta el a Soros összekötőnek állt Újhülye a két Mumentumos luvnyát, hogy bár hülyék voltak, de szorgalmasak, és hogy mihez is kezd most ezzel au új lókötővel ??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!