Felkelt Gyurcsány hétfő reggel és bejelentette: Nem adja fel!

2024. július 15. 07:56

Szerinte becsületbeli kérdés már a dolog.

2024. július 15. 07:56
GYURCSÁNY Ferenc

Nyitókép: MTI/Purger Tamás

Az MSZP-DK-Pártszövetség az európai parlamenti és a helyhatósági választásokon meglepően gyenge teljesítményt ért el. A választások utáni hetekben a vereséget elszenvedett baloldali pártok hallgattak, azonban a közelmúltban Gyurcsány Ferenc újra aktivizálta magát. A DK elnöke rendszeresen jár a televíziókba és a közösségi oldalán is gyakrabban osztja meg a politikai meglátásait.

Új Facebook-bejegyzésében a „baloldali harc folytatása” mellett sorakoztatott fel érveket, illetve két riváliságról, Orbán Viktorról és a Magyar Péterről is elmondta véleményét.

Gyurcsány Ferenc szerint

 át lehet állni azok közé, akik hosszú évek óta a tisztesség harcát folytatják, de nem bízzuk rá az átállókra sorsunkat, a haza sorsát, mert az is tisztességtelenség lenne.”

Gyurcsány Ferenc szerint „a kormánypártok választási győzelme törvényellenes folyamat eredménye, ezért a kormány törvényellenes”. Saját pártja kapcsán a DK elnöke szerint az ő harcuk becsületbeli kérdés, így azt nem adhatják fel.

Ezt nem tettük meg Orbán kedvéért, ezt nem tesszük meg Orbán epigonja kedvéért, ezt nem tesszük meg senki kedvéért.”

– tette hozzá.

Gyurcsány Ferenc bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
verkez
2024. július 28. 19:27
Ha becsületbeli kérdés, akkor inkább hagyd is a picsába!
VeressZoltán
2024. július 15. 16:42
Gyurcsány és a becsületbeli kérdés. Heeeee?
P_F_Juli
2024. július 15. 14:48
"Gyurcsány Ferenc szerint „a kormánypártok választási győzelme törvényellenes folyamat eredménye, ezért a kormány törvényellenes”. Saját pártja kapcsán a DK elnöke szerint az ő harcuk becsületbeli kérdés, így azt nem adhatják fel." És ez az aberrált ezt el is hiszi? Ha csak ő hiszi el, az nem nagy tragédia, veszett már több is Mohácsnál. De akik még mindig hisznek neki - na azoknál nagy baj van. Legalább akkora, mint MP támogatóinál. Elnézve a nyitóképet.... Ferink fölött is eljárt az idő - az a vasfog megteszi a magáét. Hol van már az a táncoló figura.......
heki1984
2024. július 15. 14:26
Gyurcsány kapcsolatba kerülhetne sexykitty-vel, aki szegény már 137 éves, viszont mindenki utálja itt, ergo Gyurcsány támogató.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!