„Agresszív volt” – újabb információk érkeztek az Árpád hídi ámokfutóról (VIDEÓ)

2024. július 06. 18:36

Egy nyilatkozó szerint a középkorú férfi alkalmazottaival sem bánt kesztyűs kézzel.

2024. július 06. 18:36

Nyitókép: képernyőfotó

Szinte napra pontosan egy évvel a tragikus kerékpáros gázolás után újabb szörnyű baleset történt az Árpd hídon. Szerda éjjel három ember halálát okozta az a 43 éves férfi, aki lopott taxival, a forgalommal szemben hajtott.

Úgy tudni, hogy a baleset okozója – aki maga is életét vesztette – nemrég a Balatonon nyitott büfét. A helyieknek azonban hamar feltűnt, hogy valami nem stimmel vele – erről már az RTL Híradója számolt be. A csatorna riporterének kérdésére a környékbeliek agresszív, összeszedetlen emberként jellemezték.

Rendőrök lepték el a balatoni vendéglátóhelyet

Az összeállításban elhangzott, csütörtökön már rendőrök lepték el a vendéglátóhelyet, és a felette működő lakást, ahol órákon át keresőkutyákkal vizsgálódtak. A hatóságok korábbi közleményükben is arról írtak, hogy a férfi a baleset előtt is drogot fogyasztott.

Az RTL kapcsolódó riportját alább tekintheti meg: 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. július 07. 06:45
EGY BÜDÖS PATKÁNY VOLT VILÁG ÉLETÉBEN EBBE BIZTOS VAGYOK AZT SE ÉRDEMLI MEG HOGY ELTEMESSÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bszakonyi
2024. július 06. 21:20
Hallottátok már,hogy a bp-i rendőrkapitány beadta a felmondását? Azt olvasom,hogy mindenki a rendőrséget mosdatja. Csak két ember halt meg mert elengedték a masszív kábszerest.Gyanítom,hogy enyhébb befolyásoltság esetén is 24 órára vendégül látják a delikvenst.
rockercicc
2024. július 06. 19:05
A legjobb dolog ami történhetett, hogy megdöglött a büdös gyökér. Kár, hogy másokat is megölt.
Obsitos Technikus
2024. július 06. 19:03 Szerkesztve
B. Roland, aki Lellén bérelt büfét a tulajdonostól, és ott üzemeltetett minimális igényű streetfood helyet. Évekkel ezelőtt valamelyik moslékcsatornán ment egy szuperséf vagy mi a tököm álvalóságsó, ott az egyik "versenyt" egy Bóza Roland nevű faszi nyerte, aki Agárdon nyitott hasonló stílusú streetfood helyet, ami hetek alatt befuccsolt. Szőkés szakáll, nagy darab fickó, kissé pszichopata nézéssel, még hasonlít is a Borsban föltett kiblúrölt képhez. Nem lehet, hogy ő a mi BéRolandunk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!