„A szólásszabadság Európában nem függhet egy amerikai milliárdos gerincétől” – geopolitikai elemző ment neki a mesterkedő Von der Leyenéknek

2024. július 13. 13:11

Elon Musk kiengedte a szellemet a palackból, nem tudni, hogy mi lesz a vége.

2024. július 13. 13:11
Elon Musk

Nyitókép: Kirsty Wigglesworth / POOL / AFP

Mint ahogy azt a Mandiner is megírta, Elon Musk leleplezte Ursula von der Leyen szólásszabadság korlátozó intézkedését. Az Európai Bizottság egy „illegális, titkos alkut ajánlott” az X-nek:

Ezt is ajánljuk a témában

ha csendben cenzúrázunk anélkül, hogy bárkinek is szólnánk, nem bírságolnak meg minket”.

A milliárdos leszögezte, hogy míg más közösségi média platformok elfogadták az alkut, az X nem tett így.

Az eset kapcsán Koskovics Zoltán geopolitkai elemző X-en megköszönte a leleplezést Musknak, viszont azt is leszögezte, hogy

„De a szólásszabadság Európában nem függhet attól, hogy egy amerikai milliárdosnak van-e gerince.”

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2024. július 13. 18:18
catalina11 2024. július 13. 17:38 Édesem, maga írta a cikket, hogy mindenki saját érdek sérelmei alapján tippelgessen? Ön szerint az újságírás az olvasónak kiállított tippmix szelvény? Mintha ifjabb korában, mikor támadta a hatalmat korruptsága, titkolózása, hazudozása, a tájékozódás szabadságának megsértése miatt, nem így gondolta volna. Ez a cikk teljesen megegyező egy agitprop suttogó propaganda indítással, semmi tény adat, mindenki találgasson.
nyugalom
2024. július 13. 17:40
Ursula gerinctelen!
catalina11
2024. július 13. 17:38
Namond 2024. július 13. 16:28 Azt viszont a cikkből nem tudjuk meg, hogy mit kellett volna kicenzúrázni és mit vizsgálat nélkül elengedni?" nagyon eltompult hirtelen Namond! Máskor egy határozatlan névelőből következtetve thrillereket alkot Orbán rovására, most meg hirtelen átmegy Nemtudomkába... tippeljen Namond, és ha közel jár a valósághoz, helyet cserélhet TótaW-vel., és féléves ingyenes előfizetést kap az Amerikai Népszavától....
catalina11
2024. július 13. 17:33
Mint ahogy azt a Mandiner is megírta, Elon Musk leleplezte Ursula von der Leyen szólásszabadság korlátozó intézkedését. Az Európai Bizottság egy „illegális, titkos alkut ajánlott” az X-nek: Állítása szerint az Európai Bizottság gyakorlatilag megzsarolta a milliárdost. ha csendben cenzúrázunk anélkül, hogy bárkinek is szólnánk, nem bírságolnak meg minket”. A milliárdos leszögezte, hogy míg más közösségi média platformok elfogadták az alkut, az X nem tett így." jogállam!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!