Portugália
ÉLŐ
Szlovénia

Vucic meglátogatta a kórházban a számszeríjjal nyakon lőtt, hős csendőrt

2024. június 29. 19:11

A szerb elnök azt üzente: Belgrád nem kegyelmez a terroristáknak.

2024. június 29. 19:11
null

Nyitókép: Facebook

„Örömmel láttam, hogy Milos jól érzi magát a műtéti beavatkozás után. Gratuláltam neki a bátorságához, a lélekjelenlétéhez, és hogy sikeresen teljesítette a feladatát a terrorizmus elleni harcban. Szerbia nem fogy kegyelmezni a terorristáknak!” – írta Aleksandar Vucic szerb elnök az Instagrammon. Bejegyzésében egy fotót is megosztott, amelyen kezet fog a hős csendőrrel.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a csendőrség egyik tagjára számszeríjjal lőttek Belgrádban az izraeli nagykövetségnél. Az elkövető eltalálta a csendőr nyakát, aki ezt követően lelőtte a támadót. A merénylő nem sokkal később belehalt a sérüléseibe. A hatósági személyt eszméletlen állapotban szállították a sürgősségi központba, ahol műtétet hajtottak végre rajta.

Ezt is ajánljuk a témában

Az izraeli nagykövetségnél elkövetett támadás minden körülményét és lehetséges indítékait vizsgálják. Az üggyel kapcsolatban megszólalt a szerb belügyminiszter is. Ivica Dacsics úgy fogalmazott: kétségtelen, hogy terrortámadás történt. 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backstablive
2024. június 30. 10:09
Paplan szàjú Vucic is be mondta a frankot.
sexykitty-101
2024. június 30. 08:18
🍓 ️ ­­É­r­­t­­­é­k­­e­­­l­d­ ­­­a­ ­­s­­­z­­e­­x­­i­­­ ­­p­­­u­n­c­­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
atti64
2024. június 30. 08:17
AZ ILYENEKET AZONNAL HELYSZINEN AGYONLÖNI!
blondibarbi
2024. június 30. 01:58
Terroristákat nem elfogni kell és bíróság elé állítani, hanem azonnal, helyben likvidálni ! Jól tetted Milos, mielőbbi gyógyulást neked ! ;-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!