Óriási tömeg a Békemeneten (VIDEÓ)

2024. június 01. 16:45

Az eddigi legnagyobb Békemenet lehet az idei!

2024. június 01. 16:45

Nyitókép:  Facebook/Németh Zsolt

Egész jól nézünk ki! Talán még soha nem néztünk ki olyan jól, mint ma

 – írja a Fidesz a Facebookon

A Magyarország maradjon a béke szigete mottóval meghirdetett megmozdulás résztvevői a Margitszigetre vonulnak. 

A szervezők minden idők legnagyobb békemenetére számítanak.

A menet 13 órakor indul a Lánchíd pest hídfőjétől végig az alsó rakparton, majd a Margit-hídon át érkeznek meg a Margitszigetre. Orbán Viktor miniszterelnök 15 órakor mond majd beszédet, amit a Mandineren élőben tud követni.

Ezt is ajánljuk a témában

A hatalmas tömegről a videót itt tudja megnézni:

 

Összesen 261 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:39
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­­­k­e­­l­­­d­ ­a­­ ­s­­­z­­­e­­­x­­i­ ­­­p­u­­n­­c­­­i­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Valodi
2024. június 02. 19:54
Ízisz 18:52 "a létszám valahol 420 000 és 500 000 között lehetett." - höhöhö ... egy jót piknikeltek, merthogy más oka nem volt az összejövetelnek: „A NATO nagyon erős, és Európa nincs katonai veszélyben...” – fogalmazott Orbán" Csak az a baj, hogy mindannyian fizettük a legelőpartijukat!
Ízisz
2024. június 02. 18:52
Z. "A haladósajtó kommentszekciójából megtudtuk, hogy a szombati Békemeneten jó, ha pár száz ember lézengett. A szakképzett telexes kommentelők néhány ezerre dotálták a létszámát. Mi ennyivel nem értük be, tudományos módszerrel jártunk utána, hogy hányan is jöttek el Európa legnagyobb békepárti megmozdulására. Érdemes segítségül hívni az internetet és a modern technológiát. Pontos számot még így sem kapunk, de egy félmilliós tömeg esetében +/- 10000 ember nem is biztos, hogy igazán számít. A mapchecking.com nevű weboldal viszonylag valós képet tud adni a tömeg létszámáról. Mi most 4 fő/m2-es aránnyal számoltunk, de érdemes leszögezni, hogy a belső rétegekben, a színpadhoz közel ez a szám mindig magasabb, a peremen pedig alacsonyabb. Nem egy bonyolult művelet kiszámolni, hogy CSAK a fenti mérések alapján 411 000 ember jön ki, de egyáltalán nem kizárt, hogy a valós szám ennél valamennyivel magasabb. Nagyvonalúan azt mondhatjuk, hogy a létszám valahol 420 000 és 500 000 között lehetett."
alexandrosz-2
2024. június 02. 15:44
Nem lett béke mára sem. Sehol, ahol a háború pusztít. A vétótlan köpcös geci háborús bünöző gazdája is tovább irtja a sémi tesói gyerekeit, asszonyait. A hoholok továbbra is irtják a jogfosztott kárpataljai magyarokat. Csádbam sincs nyugalom, ölik egymást a nigger makimajmok. Jemeni civileket gyilkolnak a nato szövetségeseink nap nap után. Megint hazudtatok zsideszes gecik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!