Orbán Viktor az egyetlen háborúpárti politikus Európában

2024. június 01. 18:24

A béke egyetlen útja, ha Putyin hadserege kivonul a megszállt ukrán területekről és befejezi a háborút.

2024. június 01. 18:24
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

Nyitókép: Bessenyei Gergely/AFP

„Orbán Viktor az egyetlen háborúpárti politikus Európában. Orbán Viktor kötött piszkos gázalkut Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, ami miatt Európa legmagasabb gázárát fizetik a magyarok. Orbán Viktor a magyarok pénzéből finanszírozza Putyin ukrajnai háborúját. Orbán Viktort kell leváltanunk ahhoz, hogy a magyarok pénzéből ne költhessenek orosz fegyverekre. 

A béke egyetlen útja, ha Putyin hadserege kivonul a megszállt ukrán területekről és befejezi a háborút.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:39
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­k­­­e­­­l­­d­­­ ­a­ ­s­­­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­­p­­u­­­n­­c­­­i­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Palatin
2024. június 07. 11:53
NO WAR, NO MIGRATION, NO GENDER ! Ez az egyetlen program, aminek aktualitása és prioritása van. Ha a szívós munkabírását tekintjük: ORBÁN 1 GIGÁSZ Ha a politikai kreativitását tekintjük: ORBÁN 1 GÉNIUSZ Ha mint nemzetösszetartót tekintjük: ORBÁN 1 GARIBALDI Ha karizmáját, látnoki képességét tekintjük: ORBÁN 1 GURU Ha a békéért való bölcs kiállását tekintjük: ORBÁN 1 GHANDI
díszponty
2024. június 03. 14:09
Nem tudom hogy néz ki, ha egy ember agya kifordul önmagából, de ennek a nőszerű tárgynak elég nagy pukli keletkezhet a külsején (bár túl sokat nem ront rajta). Tételezzük fel, hogy Putyin kivonul Ukrajnából. És utána mi lesz? Kezdődhet újra az ukrajnai oroszok népirtása? És mi lesz akkor a gazdi terveivel? Hogy fogják akkor így elpusztítani Oroszországot? Mit csinál a NATO? Malmozni fognak, leporolják ruhájukat és elmennek kocsmázni? Az már nekik nem elég. De a Dobrev tehén kifordult agya jól mutat, semmi kétség.
airwolf
2024. június 03. 12:39
Klára az, hogy a háborúról halvány fogalmad sincs látszik, halljuk. az hogy mit jelent a háború ugyancsak semmi fogalmad nincs. ja még valami: milyen négy fiúnak vagy te az anyja? sajnálatos módon már régen kiderült, hogy ANNYIT ÉRSZ, MINT ÁRVAHÁZBAN A SZÜLŐI ÉRTEKEZLET. egy humortalan senki vagy aki csak fröcsögni tud, pedig megtanulhattad volna, hogy: akinek humora van mindent tud, AKINEK NINCS MINDENRE KÉPES.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!