Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Mikor a sznob celebek egymásra találnak: Sebestyén Balázs nem száll fel fapados gépre, Geszti Péter pedig nem szereti a „magyarul hadováló”, „rasszista” szurkolókat

2024. június 25. 17:51

Egyébként is környezettudatosabb lett volna vonattal utazni Stuttgartba.

2024. június 25. 17:51
null

Nyitókép: YouTube képernyőfotó

Geszti Péter a Balázsék című reggeli rádióműsorban is beszámolt arról, milyen volt azon a repülőgépen „majdnem utazni”, ami csak többórás késéssel indult el a magyar-skót Eb-meccs helyszínére. A Eurowings járatának eredetileg 16:15-kor kellett volna indulnia Budapestről, de végül csak 3 órával később hagyták el Ferihegyet.

Geszti ezt már nem várta meg, leszállt a gépről, majd a közösségi oldalán kürtölte világgá a bánatát. 

Az indulatos Facebook-poszt tartalma kisebb botrányt váltott ki. Leginkább az csapta ki egyeseknél a biztosítékot, hogy a káromkodó magyar szurkolókat rasszistáknak és homofóboknak nevezte minden konkrét részlet taglalása nélkül, illetve lenézően nyilatkozott arról is, hogy a körülötte ülők nem beszéltek idegen nyelven, így

magyarul hadováltak” a légikísérőknek. 

Ezt is ajánljuk a témában

Mindezek után a reggelente futó Balázsék című műsorból felhívták Gesztit, hogy további részleteket tudjanak meg az incidensről – mint utólag kiderült, kár volt tovább rontani a helyzeten.  

Geszti hosszas mesélésbe kezdett:

A légitársaság is elcseszett mindent... nem csak azt szúrták el, 3 órát késett a gép, de a budapesti becsekkolást is elszúrták. Fölkerült 6 olyan csomag, amiknek máshol kellett volna lenni. Megőrültek az emberek, abszolút megértem őket. 150 ember volt, aki szurkolóként ült fel a gépre, 200 ezer forintos jegyekkel. Van, aki csomót dolgozik ezért a pénzért.”

Geszti saját bevallása szerint nem akart beleállni az ügybe, nem akart felszólalni, hogy a többi utast nyugtatgassa.

Én nyilvános terekben nem szeretek szerepelni, kivéve a koncertjeimet. Nem szeretek fontoskodni. A szurkolók nagy része normálisan viselkedett, de volt 2-3 srác, akik mögöttem ültek, akik durván be voltak piálva.

Olyan agresszivitás szabadult el, olyan rasszista beszólások, amik vállalhatatlanok voltak.

Sebestyén Balázs minderre a következőképpen reagált: „Könnyű okoskodni, én nem mentem volna délutánival. Vagy egy nappal előtte, vagy a reggelivel. 

Életveszély fapaddal délután.

Ekkor kiderült, hogy Geszti eredetileg vonattal akart utazni,

mert az kevésbé környezetszennyező, és egyébként is szeret vonatozni.

Egy másik csapat, aki vonattal ment, a vonaton ülő magyarok is elkéstek, 50 ember. Lekésték a csatlakozást, nem az önhibájukból. Sajnos ilyen a rohadt utazás Európában, főleg nyáron. Naiv voltam, belefutottam ebbe” – mondta a rádióműsornak a showman.

Ilyen az, mikor két magyar celeb egymásra talál és közösen sikerül lenézni, illetve kigúnyolni a magyar szurkolókat. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2024. június 26. 11:44
A lényeg, hogy állandóan írjanak róluk. Mind a kettőt utálom.
FeketeFehér
2024. június 26. 04:33
Azért az nem véletlen, hogy a mandinernél senki nem vállalta a saját nevével ezt az összelapátolt szart. :))))
blanconegro
2024. június 26. 04:20
Hú de utálom mind a kettőt. Ahogy a celebek nagy többségét.
hoci74
2024. június 25. 22:21
Este meccs van, reggel repülök. És másnap reggel indulok haza. Közben szálloda. Ha nem futja rá nem megyek. Fapadoson utazni manapság extrémsport. Magyar ír német, mindegy. Balázst komázom, az SZDSZ udvari zenebohóca meg visszasírja a régi impexes időket, mama intézte a repülőket, lemezeket, Pumuklinak csak megszokni volt nehéz az ezüst kanalat a szájában.... Tűnjön el végre...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!