Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Menczer Tamás: Orbán Viktor az egyetlen akcióképes békepárti miniszterelnök (VIDEÓ)

2024. június 06. 21:47

A kommunikációs igazgató a Békemeneten nyilatkozott az RTL-nek.

2024. június 06. 21:47
null

Nyitókép: Menczer Tamás Facebook-oldala

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a szombati Békemeneten nyilatkozott az RTL-nek, amiben elmondta, hogy Orbán Viktor folyamatosan a magyar érdekeket képviseli. 

„Orbán Viktor hatalmas stratéga. Orbán Viktor mindig megvédte a magyar érdeket a bevándorlás során, a Covid során, a háború során, a szankciók során, energiaválság, gazdasági válság, és lehetne sorolni” – kezdte választát Menczer arra a kérdésre, hogy mit tesz a kormány az ellen, hogy Magyarország belesodródjon a háborúba. 

Orbán Viktor hatalmas harcos, mindig megvédte a magyar érdeket, most is kész és képes arra. Az egyetlen akcióképes békepárti miniszterelnök, hiszen a szlovák miniszterelnök otthon van már, ennek örülünk, de mégiscsak ötször lőttek rá” 

– folytatta.  

„Ehhez szükséges az, hogy a magyar emberek 9-én egy hatalmas igent mondjanak a békére, és támogassák Orbán Viktort” – tette hozzá a politikus.  

A teljes nyilatkozatot itt tekintheti meg: 

 

 

 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. június 07. 13:23 Szerkesztve
Orbán Viktor az egyetlen akcióképes békepárti miniszterelnök Vigyorikám! Ki van talán kötelezően adva valakik által, hogy vezérünket minden nap, minden fórumon, minden platformon legalább sztálini jelzőkkel szabad csak említeni? Ne felejtsétek már el, hogy még az ötvenes években Rákosinak is merészelte énekelni a bátor magyar tömeg, hogy "Hajrá kopasz, ne hagyd magad,". A tök kopasz Hruscsovnak pedig merész író és költő barátai fésűt(!) ajándékoztak, ünnepélyes keretek között. Kádár pedig az alábbi feliratokat kapta, talán az akkori Ikarus kerítésén: Első nap: Éljen Kádár! Második nap: Féljen Kádár! Harmadik nap: Miért féljen Kádár? Negyedik nap? Miért ne féljen Kádár? Ötödik naptól fogva őrizték az újra fehérre meszelt kerítést. (Kádár Apró Dögei)
cccbasatu
2024. június 07. 10:24
A fidesznyik kampányába is meglátszott Orbán kocsma stratégiája,korsó sörért még a kurva sem baszik ,a választók sem szavaznak ennyiért a kutyaütő fidesznyikre!
Lajoss
2024. június 07. 09:45
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
files32
2024. június 07. 07:42
Temus Tompinak 10. én lejár a mandátuma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!