Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Menczer Tamás: Az ellenfél ott lesz vasárnap, legyünk ott mi is, mindannyian

2024. június 04. 13:56

Ha rosszul döntünk és elindulunk a háború felé, akkor ezt a döntésünket soha többet nem tudjuk megváltoztatni, kijavítani – írta közösségi oldalán a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

2024. június 04. 13:56
null

Nyitókép: Menczer Tamás Facebook-oldala

A következő napokban több százezer embert hívunk fel aktivistáink segítségével, és ebben a munkában vezető politikusaink, így Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz. Vasárnap választunk és döntünk. Arról döntünk, hogy háborút vagy békét akarunk – fogalmazott közösségi oldalán a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Menczer Tamás szerint 

ha rosszul döntünk és elindulunk a háború felé, akkor ezt a döntésünket soha többet nem tudjuk megváltoztatni, kijavítani.

A valaha volt legnagyobb EP-kampány utolsó szakaszában vagyunk, most a mozgósítás a legfontosabb. Az ellenfél ott lesz vasárnap. Legyünk ott mi is mindannyian! Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát! Vasárnap csak a béke, csak a Fidesz! – zárta bejegyzését Menczer Tamás.

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
southwind-2
2024. június 04. 18:28
hajrá pedofidesz
Patika
2024. június 04. 18:01
Az a baj kisköcsög, hogy a jelen választékból akárhogy döntünk csak szarul tudnánk kijönni. Nos én ezért viszem haza kitöltetlenül a szavazó lapomat, mert így érzékeltetem, hogy nem szavazok egyik hiteltelen extrabéres közkondérból meregetőre. A rendszer szar, nem az avasnzsálódott söpredék tagjai. Márpedig egy szar rendszert a haszonélvezői maguktól sosem fognak megváltoztatni. Nem azért álltak sorba a boltban, hogy ne vegyenek el belőle semmit. Korruptakat le lehet váltani, de csak korruptabbak fognak erre kaphatók lenni. (nekik ugyan is még nincs, amikkel az eddigiek már rendelkeznek) Éhesek készülnek a szaráshoz.
Osztap_Bender
2024. június 04. 16:38
Az ellenfél ott lesz vasárnap, legyünk ott mi is, mindannyian Ráadásul minden kilométerkőnél, ugye vigyori?
Lajoss
2024. június 04. 15:53
Hogyne,az orosz-cinkos tolvaj gecire kell szavazni… Ugyan,Tomi…🙈
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!