Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Menczer Tamás: A momentumosok ma már turistajeggyel jöttek? (VIDEÓ)

2024. június 11. 15:36

Azért büntették az óbaloldalt a választók, mert Brüsszelben „nagy szorgalommal, tendenciózusan és folyamatosan elárulták a magyar érdekeket” – mondta a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a parlament hétfői ülésén.

2024. június 11. 15:36
null

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója izgalmas kérdést akart feltenni a momentumos képviselőknek, akik a hétvégi kudarc után nem mentek be a parlamentbe – számolt be róla Menczer Tamás a Facebook-oldalára feltöltött videójában.

A napirend előtti vita során az egyik gyurcsányista képviselő, – csak ha már Kálmán Olga képviselő asszony az imént mosolygott – tehát az Önök egyik képviselője azt mondta, hogy a baloldalon a képviselők azok maradnak, akik eddig voltak” – kezdte a videóban látható beszédét a Fidesz kommunikációs igazgatója, majd így folytatta:

„Szeretném jelezni, hogy semmilyen kétségünk nincs ezzel kapcsolatban, hogy 

Önök azok maradnak, akik eddig voltak és Brüsszelben és mindenhol máshol nagy szorgalommal, tendenciózusan és folyamatosan elárulják a magyar érdekeket.

Menczer Tamás ezt követően kiemelte: nyilván dollárokért cserébe. Ezért zavarták el a magyar emberek Önöket tegnap újra és sokadszor

Végezetül hozzátette:
„Nagyon sajnálom, hogy a momentumos képviselők már nincsenek itt, mert nagy szeretettel akartam őket üdvözölni itt a Házban, és megkérdezni, hogy 

ma már turistajeggyel jöttek vagy még mint képviselők?

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert-N
2024. június 11. 18:49 Szerkesztve
Átoperált Kiscsoportos 2024. június 11. 17:56 A Cigányseggdugasz mencer meg van sértődve mert azokat a pénzeket nem lophatták el. ------ Te fasz mit loptak el? Ha azt nem? Megsértődve te-ti vagytok de piszkosul te böszme, csóringer, hazug féreg. És ez így van jól :DDD
Átoperált Kiscsoportos
2024. június 11. 17:56
A Cigányseggdugasz mencer meg van sértődve mert azokat a pénzeket nem lophatták el. Félelmetesen hülye ez a magyarPutrisztán! ... ill. a Cigánycselédek. OV (Orbitális Valag) miatt már leszopják az eddig utált ruszkikat is. Nem elég nekik a mosdatlan cigányuk. A mimagyarGecink annyira harcol a migráció ellen, h szabadon engedett 2200 embercsempészt.
letsgobrandon-2
2024. június 11. 16:50
LOL :)))
MoslékSZUKÁK--CsehDobrevDonáth
2024. június 11. 16:33 Szerkesztve
HIVATALOS : ❗❗ A magyar belügyminisztérium NEM hosszabbította meg a két luvnya tartózkodási engedélyét. u.i.: kiev és bukarest már bejelentkezett értük... 👍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!