Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Menczer: A magyar emberek nagy többséggel támogatták a békepárti Orbán-kormányt és a Fidesz-KDNP-t

2024. június 13. 12:14

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint ezért tudta Orbán Viktor megvédeni Magyarország békéjét.

2024. június 13. 12:14
null

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Vasárnap a magyar emberek nagy többséggel támogatták a békepárti Orbán-kormányt és a Fidesz-KDNP-t, ez azért is nagyon fontos, mert a NATO főtitkára szerdán Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral és ennek a nagy győzelemnek, nagy felhatalmazásnak köszönhetően tudta elérni a kormányfő azt, hogy a NATO Ukrajna-missziójában Magyarország sem katonával, sem pénzzel nem vesz részt – hangsúlyozta közösségi oldalára csütörtökön feltöltött videójában a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. 

Menczer Tamás azt mondta, „van a sportban egy mondás: a meccs végén fel kell nézni a táblára, ott a számok világosak”. 

„Mi győztünk, a második, harmadik és negyedik helyezett összesen sem kapott annyi szavazatot, mint amennyit mi kaptunk” – értékelt. Kiemelte: „a nagy felhatalmazásnak, a nagy támogatásnak köszönhetően tudta Orbán Viktor megvédeni Magyarország békéjét tegnap is”. „De hazánk békéjét minden nap meg kell védenünk, mert a háborúpártiak nyomása óriási és folyamatosan nő, és a háború kiterjedésének kockázata is folyamatosan nő, de mi mindent megteszünk azért és minden erőnkkel azért küzdünk, hogy ne tudjanak bennünket belepréselni ebbe a háborúba” – emelte ki a politikus.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2024. június 13. 14:29
Majd meglátjuk Orbán mit kezd ezzel a 200 milliós bírsággal. majd utána lemérhetjük, hogy csökken a támogatottság, vagy nő. Mert ha fizet, azt nem fogja lenyelni a nép egy része. Már az 50 milliárddal is bukott 10%-ot.
nempolitizalok-0
2024. június 13. 14:20
Pár ballibsi a "független" médiából órákig görcsölt Gulyásnál, hogy a szavazók többsége nem támogatta. Nyilván a Mi hazánk szavazóit is ebbe a csoportba sorolták, de Gulyás helyretette őket.
alphaville
2024. június 13. 13:44
Na látom, a moslékosok ismét matekoznak. 14. éve matekoznak a f.szerdő közpén. :))
Kovács Ubul
2024. június 13. 13:25
"Nincs fideszes többség, ahol a lakosság legalább 60 százaléka érettségizett"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!