Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Megrázó, személyes élményét árulta el a békemenet miatt megtámadott magyar színésznő

2024. június 29. 10:38

A Jászai-díjas, beregszászi művésznő beszélt az ukrán kényszersorozásokról is.

2024. június 29. 10:38
Tarpai Viktória a Kontextusban
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

„Tarpai Viktória volt a vendége ezen a héten Andor Évának a Kontextuson. A színésznő sok mindenről mesélt a műsorban, drámai, személyes történeteket mesélt az ukrán kényszersorozásról, de szóba került a színház, a történelmi szerepek, Vidnyánszky Attila, és természetesen a nemtelen és igaztalan támadások is, amiért szerepelt a békemeneten.

Mint ismert, az idei nagyszabású békemenet nagy hullámokat vert, jelentősen felkavarta a közéletet.  A baloldal jókora pofont kapott akkor, hiszen minden fórumon arról cikkeztek, hogy a Fidesz meggyengült, még egy békemenetet sem tud már összehozni.

Ezzel szemben minden idők egyik legnagyobb rendezvénye volt a választások előtt a békemenet. Ezért frusztráltságukban, ahol csak tudták, próbálták kisebbíteni minden fórumon az eseményt. Megjelent az egyik ismert influenszer, Bányai Judit tolmácsolásában egy elképesztően undorító videó is, amellyel a Vidnyánszky Attila által a Margitszigeten színpadra vitt előadást igyekezett porig alázni. Hiába, ezek a balosok mindenhez is értenek. Színésznek és rendezőnek is kitűnők, amellett, hogy páratlan humoruk van. A videót csak erős gyomorral rendelkező olvasóinknak javaslom megtekinteni.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palicsi-2
2024. június 29. 20:37
Ha Isten ne adja, győznének az ukránok, akkor egy agresszív követelőző ország igy felfegyverezve ránk is fenyegetést jelentene! Mára a tehetetlen követelőző szinonímája lett az ukrán!
balbako_
2024. június 29. 19:10
Ez a ballib oldal máshoz sem ért. Akit érdekel nézegesse engem untat, mert 14 éve csak geciskedni tudnak politizálás helyett.
FeketeFehér
2024. június 29. 18:15 Szerkesztve
Az, hogy az oroszok milliók életét teszik tönkre kelet-ukrajnában, ezreket gyilkolnak meg, az se vidnyánszkynak nem fáj, se Tarpainak. Csak a kárpátaljai sorozások. Az oroszok általi halál, a tönkretett életek azok nekik kurvára nem számítanak.
Hohokam
2024. június 29. 12:55
Már nem tart sokáig...Ukrajna....bár eddig is minek.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!