Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Magyar Péter után Donáth Anna is betiltaná a kormány békepárti kampányát

2024. június 05. 16:07

„Nem hagyhatjuk magunkat megfélemlíteni és rettegésben tartani” – fogalmazott a Momentum EP-képviselője.

2024. június 05. 16:07

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

A Momentum is a Médiahatósághoz fordult a Fidesz plakátkampánya miatt, mert mint fogalmaztak, az „zsigeri félelmet zúdít a gyermekekre”

Donáth Anna, a párt EP-listavezetője Facebook-bejegyzésében, arról is írt, hogy „szakemberek, pszichológusok állítják: a kampányban megjelenő, háborúval ijesztgető reklámok súlyosan ártalmasak a gyermekekre”

„Zsigeri félelmet zúdítanak rájuk az esetleges bombázások, a szüleik, családjuk esetleges halála miatt. A »családbarát kormányzás« 14 év alatt rengeteget ártott a magyar gyermekeknek, most pedig szorongáskeltő propagandával tetézik a bajt” – vélte bejegyzésében a politikus.

„Ha ebben a helyzetben sem mutat ellenállást a magyar társadalom, 

akkor a következő években minden területen rosszabbodni fog a helyzet”

 – hangsúlyozta.

Donáth a posztot azzal zárta, „nem hagyhatjuk magunkat megfélemlíteni és rettegésben tartani!” 

Ahogy arról korábban a Mandiner is beszámolt, Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke szombaton, a Békemenet napján, – amelyet az európai háborús őrület megállítása érdekében hirdettek meg – egy online sajtótájékoztatón bejelentette, petíciót indítanak. Azt követelik, hogy a kormány állítsa le békepárti kampányát, „mert szerinte a háború veszélyeire figyelmeztető plakátok a magyar gyermekek testi-lelki egészségét veszélyeztetik, megzavarják a nyugalmukat”.

Magyar Péter azt is elmondta, az ügyben a médiahatósághoz és különböző, a fenti hirdetéseket futtató közösségimédia-platformokhoz fordul, illetve rémhírterjesztés miatt hétfőn beperli Orbán Viktort is.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. június 10. 13:59 Szerkesztve
Amerikai betanítású cheese-mosoly, magyarul a sajtszag, szájon át!
bagira002
2024. június 06. 03:53
Háborúarca.
SzaboGeza
2024. június 05. 23:41
Szerencsére a donáth, cseh páros egy 4 napos romló árú!!!:) HÉTVÉGÉN KUKÁZZUK ŐKET!!!:))) ui: A "cseh" egy kicsikét még raboskodhatna nálunk azért a 4.8 milliárdért!!!! És a Magyar állampolgárságot, is vegyék el tőle!!!!
nyuszimuszi
2024. június 05. 21:57
Két vihogó nő, akik bekerültek az Eu-ba, mert a pártjuk úgy gondolta, hogy ellesznek, itthon meg addig se ártanak. Na, az Eu-ban meg azt fújják, amit ott hallanak. Mit érdekli ezeket a némbereket a magyarok sorsa?! Nekik aranyéletük van, gondolkodni se kell, csak bólogatnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!