Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Magyar Péter után a Momentum is nekiment a Fidesz háborúellenes plakátjainak

2024. június 08. 12:55

A Momentum aktivistái fóliával takarták le a Fidesz háborús plakátjait, mert azok szerintük félelmet keltenek a választókban.

2024. június 08. 12:55
null

Kép forrása: Facebook/Momentum Mozgalom

Nem Karácsony Gergely az egyetlen, aki plakátokat rongál; a Momentum Mozgalom aktivistái az ország több pontján fóliázták be a kormánypártok háborús plakátjait, adta hírül a párt hivatalos Facebook-oldalán

Ezt is ajánljuk a témában

Ahogyan az a posztban is szerepel, Donáth Anna, a párt elnöke korábban azt nyilatkozta, a Fidesz plakátjai zsigeri félelmet keltenek az emberekben. 

A háborús plakátok ellen korábban Magyar Péter is felszólalt. A Tisza Párt alelnöke petíciót indított a háborúellenes kampány betiltására, amelyet veszélyesnek tart a magyar gyermekek lelki egészségére nézve, emellett hivatalos megkeresést tervez küldeni a közösségi médiaplatformoknak, hogy távolítsák el ezeket a hirdetéseket. 

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
goldie-2
2024. június 08. 17:59
Ilyen az, amikor valaki az utolsókat rúgja.
masikhozzaszolo
2024. június 08. 16:54 Szerkesztve
Ha nincsenek érvek, ez van. Hallgattassék el a másik fél is. Vagy valami ilyesmi. Mindenki hallgasson. Elveszem a kocsidat! Gyorsan hajtottál. Nem baj, ha nem a tied! (Ausztria) Az utat is felszántom.
OneiroNauta
2024. június 08. 15:44
Holnap az EU-s parlamenti helyük lesz befóliázva.
csapláros
2024. június 08. 15:27
Sokakban azonban a Momentum ANARCHISTA, az antifáktól sem messze álló, azoktól el nem határolódó RADIKALIZMUSA kelt aggodalmat, amelynek az alapja, hogy a CIA ügynökökkel teli Momentum is az egyik eszköze a liberálnáciknak, hogy ezt az új, a LIBRÁLNÁCI DIKTATÚRÁT letuszkolják a magyarság torkán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!