Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Magyar Péter betiltaná a háborúellenes kampányt

2024. június 01. 18:22

Az ellenzéki politikus a hatósággal hallgattatná el a Fidesz békepárti kampányát, de felnyomja a kormányt a Facebooknál is.

2024. június 01. 18:22

Nyitókép:  Balint Szentgallay/NurPhoto via Getty Images

Petíciót indít Magyar Pélter és pártja, amelyben Orbán Viktortól és Deutsch Tamástól követelik „az adófizetői pénzen folytatott félelemkeltő kampány” leállítását. 

Emellett a Médiahatósághoz fordulnak, valamint hivatalos megkeresést küldenek az összes közösségi médiaplatformnak, amelyeken futnak ezek a hirdetések. A Tisza Párt alelnöke azt is közölte, hogy hétfőn rémhírterjesztés miatt is feljelenti Orbán Viktort.

Magyar Péternek régóta szúrja a szemét a Fidesz békepárti kampánya és most úgy tűnik felhasználja a közösségi médiakapcsolatait. Mint ismert, a Tisza Párt európai parlamenti listájának második helyén szerepel az a Dávid Dóra, aki a Facebookot üzemeltető Meta jogtanácsosa.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Péter online sajtótájékoztatóján követelte a kormánytól, hogy állítsák le a háborúellenes kampányt.

A Tisza Párt alelnöke azért tartja indokoltnak a követelőzését, mert véleménye szerint a háború veszélyeire figyelmet irányító kampány alkalmas a magyar gyermekek lelki egészségének és nyugalmának megzavarására. 

A baloldal aktuális messiásának akciója azért is különösen meglepő, mert a kampányidőszakban eddig rendszeresen azt hangoztatta, hogy a Tisza Párt –  ahogy a magyar ellenzék többi szereplője – nem háborúpárti tömörülés 

– hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzet.

Magyar Péter külföldön nem titkolja, mi a valódi álláspontja a háborúról

Magyar Péter csak itthon titkolja háborúpárti álláspontját, amelyet a lengyel Rzeczpospolita című lapnak adott interjújában el is ismert:

HA ROSSZAKAT KEZDEK MONDANI OROSZORSZÁGRA, AZONNAL ELVESZÍTENÉM MINDEN TÁMOGATÓMAT 

– fogalmazott. Ezzel tehát világossá tette: háborúval kapcsolatos álláspontja nem meggyőződésből fakad, hanem azért, mert szerinte „a magyar társadalmat tíz év alatt oroszpártira agymosták”.

Ezt is ajánljuk a témában

A sorkatonaság visszaállításáról már diskurálnak Magyarék

Akár a nőkre is kiterjedő sorkatonaság bevezetéséről tárgyalnak Magyar Péter programalkotást segítő csoportjának tagjai. A szándék komolyságát jelzi, hogy Sorkatonaság bevezetése címmel külön szobát is kapott a téma Magyarék Discord-csoportjában. Fontos hangsúlyozni, hogy Magyar Péter személyesen is követi a csoportot, a Klubrádiónak nyilatkozva például büszkén kiemelte, hogy hozzá köthető adminisztrátorok felügyelik a beszélgetéseket. Magyar akarata ellenére nyilvánvalóan nem működhetne ez a tervezgetés, és az is köztudott, hogy maga is csatlakozna az uniós sorkötelezettséget tervező Manfred Weber európai pártjához.

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 726 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. június 03. 21:57 Szerkesztve
Vadhajtások Látta már Ön kirúzsozva Magyar Pétert, ahogy maszturbál? Tessék! Kezdésnek elégedjetek meg egy képpel. Magyar Pétert idéznénk: Befújt a szél a postaládánkba néhány dolgot...
Sulammit
2024. június 03. 21:46
Ez a nagyfejű, de kis eszű pszichopata Péter szeret feljelentgetni. Hol a feleségét, hol a volt pártját. Elfelejti, hogy nekik köszönhet mindent. Az ismertségét, a hírhedtségét. Aljas kis kullancs ez a piás semmirekellő fickó.
Dg089674
2024. június 03. 18:57
Érdekes összefüggésekről olvashatunk a yt-n: "Mi áll a kegyelmi ügy hátterében" címmel "Az Elfeledett Bolygó"-tól... Aki nem lusta, megkeresi, és végig nézi.
Aerion
2024. június 03. 16:20
Szerintem poloska kampányát kell betiltani, ami mindamellett, hogy uszító, extrém magyarellenes és nemzetiérdek romboló, elmebeteg is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!