Cseh Köztársaság
ÉLŐ
Törökország
Grúzia
ÉLŐ
Portugália

„Lopják a bringádat!” – forgatás közben, a kamera előtt akarták ellopni a stáb biciklijét Józsefvárosban

2024. június 18. 18:38

„Hát ez kurvajó” – kommentálta az esetet az operatőr.

2024. június 18. 18:38
null

Nyitókép: Képernyőfotó

Elég emlékezetesre sikeredett a Jószefvárosi Újság június 9-ei videója. Épp Veres Gábor, az MSZP kerületi elnöke nyilatkozott a stábnak, amikor a riporter és az interjúalany mögött letámasztott, le nem zárt biciklihez odalépett egy kopasz, sárga pólós férfi, valami italos dobozzal a kezében,

és a biciklit nemes egyszerűséggel elkezdte eltolni onnan. Úgy tűnik, az sem zavarta, hogy forgatás van, és a kamera felvette az egészet. 

A tolvaj – visszatekerve a videót látszik, hogy pár másodperccel korábban érkezik néhány társával és az itallal a kezében a szemközti irányból – nagyjából öt lépést tudott megtenni a zsákmánnyal, amikor a riporter „lopják a bringádat” felkiáltással félbeszakította Verest.

Amikor a lebukott tolvajtól visszaveszik a biciklit, és a szemére hányják, hogy el akarta azt lopni, sértődötten csak annyit mond, hogy „dehogy”, aztán otthagyja őket. 

Hát ez kurvajó. Ezt ki nem vágjuk”

– kommentálta az esetet az operatőr. 

Az incidenst itt nézheti vissza, 9:18-tól:

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fundamentalista
2024. június 19. 07:14
A Nyóckerben a helyzet változatlan.
Zolotarjov
2024. június 18. 21:36
-Opsz..az nem a te bringád? 😆
Patika
2024. június 18. 19:57
A cigány mindent visz amit lát. (bringát országot egyaránt)
Kovacs11
2024. június 18. 19:29
Jó h ez most happyend lett. jut eszembe, ezt az életérzést énekelte meg a HamKoHam :) (35millió nézettséggel!!) mi az, már tiltva a linkelés? www.youtube.com/watch?v=jyiq1eFwzJY
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!