Cseh Köztársaság
ÉLŐ
Törökország
Grúzia
ÉLŐ
Portugália

Jó lett volna kimenni az Ünnepi Könyvhétre....

2024. június 18. 21:00

...de aztán rájöttem, hogy garantáltan összefutok olyanokkal is, akiket vagy lefejelek vagy hányingert kapok tőlük.

2024. június 18. 21:00
null
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Facebook

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

„Jó lett volna kimenni az Ünnepi Könyvhétre, mert szívesen beszélgettem volna pl. Pozsonyi Ádámmal vagy Alexa Karcsival, de aztán rájöttem, hogy garantáltan összefutok olyanokkal is, akiket vagy lefejelek vagy hányingert kapok tőlük, így aztán inkább otthon maradtam.

Korlátoltság? Nem. Sajnos, realitás. Egyre kevésbé látom értelmét az üres pofaviziteknek, remélem, rekord gyorsasággal dedikálom majd könyvhéten a saját könyvemet, ha itt az ideje, aztán irány haza. A saját szervezésű könyvbemutatón persze, minden más lesz, oda eleve olyanok jönnek, akiket szeretettel látok, de a tömeggel szembe nézni és mosolyogni rájuk, haverkodni, egyáltalán szóba elegyedni bárkivel, akivel egyébként nem akarok... köszönöm, abból már éppen elég volt.”

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slimemold-2
2024. június 19. 15:56
Öreg, neked ott az lett volna a problémád, hogy mindenki vidáman dedikál, cseveg, gratulál és megvitatja a világ dolgait. Téged meg levegőnek se néznek. De hát ugye már a főnök is magtárakban pofázik a kukoricához...
Gullwing
2024. június 19. 07:35
Igy van Laci! Nem kell minden szart, és szaralakot elviselni.
llnnhegyi
2024. június 19. 06:53 Szerkesztve
Jövőre menjen ki a k.vásárra! Gyurcsány Ondó Ferenc qrvajo könyve megjelenik a komenista maradványokró l . Bejelenti, megírja,hogy a népek elküldték őket a bús, borongós, bánatos,cafrangos picsába! Végre, valahára! Örömtánc, örömtüzek lesznek országszerte!
Karbantartó9
2024. június 19. 06:01 Szerkesztve
Meg is értem, ennyi semmirekellő vérthányó szarzsákot, magát walakinek gondoló üresfejű orbánsátánnál tovább nem látó seggfejet ritkán látni egy helyen, az biztos. Kultúrának meg világi gondolatoknak képzelik saját festék-falrafingásnál többet nem érő firkálmányaikat, tényleg szánalmas. Nem baj, olvasgassák csak egymás szivárványos agygőzeit! Aztán persze elmennek és fölnyalják a ballib kifizetőhelyen a párszázezret és leadózzák az orbáni 15%-kal, majd visszavezetik a mercit az átkosban lopott balatoni kúriáikba és kortyintanak egyet a húszezer forintos viszkiből, majd sóhajtanak, hogy de szar ez a rendszer. Szánalmas gerinctelen senkik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!