Itt van ez az alkalmi Messiás

2024. június 07. 23:04

Javaslom bevenni a pártprogramba vagy ebbe, a most indított MLM-hálózatba, hogy hatalomra kerülés esetén visszaállítják a hozzászólás lehetőségét az ÖT alatt az ATV YT-csatornáján.

2024. június 07. 23:04
Debate Of The Top Candidates Before The EU Parliament Elections In Hungary
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Balint Szentgallay/NurPhoto via Getty Images

 

„Itt van ez az alkalmi Messiás, aki éppen készül elárasztani a teljes országot, leváltani a rendszert, elsodorni az elitet, elhozni a megigazulást és a világbékét, és mivel foglalkozik a mai Egyenes beszédben? hogy miért nem lehet kommentelni az öt-ben!!!444

Javaslom bevenni a pártprogramba vagy ebbe, a most indított MLM-hálózatba, hogy hatalomra kerülés esetén visszaállítják a hozzászólás lehetőségét az ÖT alatt az ATV YT-csatornáján. Amúgy megnéztem, természetesen Szöllősi Györgyinek van igaza, hónapok óta nem lehet kommentelni, egészen pontosan a március 18-i adás volt az első, ahol nem. 

Amúgy ennek a helyrebillentése hatalomra kerülés nélkül is megoldható, egészen pontosan az ellenkezőjével: ha végre eltűnik az összes farmprofilod és csoportokba szervezett nénikéd a közösségi médiás felületekről. Na meg még a zinternetet is blókojják!”

***

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. június 10. 12:26
A lényeg nem az, hogy a ner pici gyermeke vasárnap nagyra nőtt és kibaszta az ablakon azt a szemkilövetőt, akit a vétótlan köpcös geci óvott a széltől is az eltelt 14 évben, azzal a poszt szdsz-el együtt, ami éveken át ott tett alá a magyaroknak a komisszár haverjaival, ahol csak tudott. Ennek te nem örülsz, jól olvasható. Ellenben minden jobboldali és nemzeti gondolkodó örülhet. A vétótlan köpcös geci olyan kihívással áll szemben, ami kiszorítja jobbra a centrumból. Ez pedig a jobbereknek, nemzetieknek jó, mert a jobbszélen megmarad erősödőben a MIHA Toroczkaiékkal.
Welszibard
2024. június 09. 09:32
Ekkora öngólt lőni, mint ez a Magyar Péter! 3000 - 10.000 HUF-ért árul "rendszerváltó kártyát" "támogatási céllal". Csakhogy a vak is látja 100 millókat költött eddig a országjárásával, monstre színpadjaival, ami nem ebből jön össze. Ez tipikusan a korábban 4 évig sittes anyósjelölte módszere, aki MLM csalással fosztotta ki emberek sokaságát, és máig nem fizetett kártérítést. Azt hazudja, hogy szegény, jövedelem nélküli. Magyar Péter ennyire hülyének nézi a híveit?
Kovács Ubul
2024. június 08. 20:00
Itt van ez az irigykedő publicista
manitowoc
2024. június 08. 17:17
MRN11 2024. június 08. 15:38 "Nagyon gusztustalan ez a tarhálás, de az ájult szektások rohannak tejelni." És az milyen, amikor Orbán arcképével tarhál a Fidesz? Tarhált már 2018-ban is lásd: 444.hu/2018/01/02/levelben-kunyizik-adomanyt-a-valasztoktol-magyarorszag-miniszterelnoke-orban-viktor és tarhál idén is, lásd: rtl.hu/belfold/2024/04/23/orban-viktor-fidesz-adomany-level-posta-csekk-kampany
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!