A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Hont András értékelt a Békemenet után: Nagy Ervin és Győzike is szóba került

2024. június 01. 17:30

„Az elmúlt hosszú évek szürreális fejlődési ívét” próbálta összefoglalni a publicista.

2024. június 01. 17:30
null

Nyitókép forrása: Facebook

 

Mit arról beszámoltunk, Bayer Zsolt, Stefka István, és Deutsch Tamás vezetésével indult el a jubileumi tizedik Békemenet a Margitszigetre. Itt Orbán Viktor kormányfő mondott beszédet.

Ezt követően szólalt meg közösségi oldalán Hont András publicista.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Az elmúlt hosszú évek szürreális fejlődési ívét a következőképpen tudom összefoglalni”

– kezdte bejegyzését.

„A baloldali, liberális, progresszív, igazikonzervatív stbstb ellenzék rendezvényén Wass Alberttől idéz a szónok, a jobboldali kormánypártén a Tankcsapdátólfogalmazott. – A baloldali, liberális stbstb ellenzék rendezvényén ennek Nagy Ervin csápol, a jobboldali kormánypártén meg Győzike” – tette hozzá.

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken.

 

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2024. június 02. 18:52
Z. "A haladósajtó kommentszekciójából megtudtuk, hogy a szombati Békemeneten jó, ha pár száz ember lézengett. A szakképzett telexes kommentelők néhány ezerre dotálták a létszámát. Mi ennyivel nem értük be, tudományos módszerrel jártunk utána, hogy hányan is jöttek el Európa legnagyobb békepárti megmozdulására. Érdemes segítségül hívni az internetet és a modern technológiát. Pontos számot még így sem kapunk, de egy félmilliós tömeg esetében +/- 10000 ember nem is biztos, hogy igazán számít. A mapchecking.com nevű weboldal viszonylag valós képet tud adni a tömeg létszámáról. Mi most 4 fő/m2-es aránnyal számoltunk, de érdemes leszögezni, hogy a belső rétegekben, a színpadhoz közel ez a szám mindig magasabb, a peremen pedig alacsonyabb. Nem egy bonyolult művelet kiszámolni, hogy CSAK a fenti mérések alapján 411 000 ember jön ki, de egyáltalán nem kizárt, hogy a valós szám ennél valamennyivel magasabb. Nagyvonalúan azt mondhatjuk, hogy a létszám valahol 420 000 és 500 000 között lehetett."
gyaloggos
2024. június 02. 13:18
Teréz a Piréz! HÁT nem is GYŐZIKÉRŐL van most szó lényegében, sokkal inkább a BÉKEMENETSZERVEZŐIRŐL! MERT senki nem gondolta az előző békemenetet látván, hogy GYŐZIKE jelentkezett be, hogy szeretne ott lenni, mi több, sz ELSŐ sorban ! S MOST sem GYŐZIKE zárkózott el attól, hogy ott legyen ! FÁSYRA cserélték!
gyaloggos
2024. június 02. 13:13
iimre! ZSENGE vagy, mint a harmat! ENNYIT tudtál kipréselni magadból GYŐZIKE kapcsán! MERTHOGY GYŐZIKE bizony ott volt az ELŐZŐ BÉKEMENET első sorában ! NAHÁT nahát és hm....?
Kétes
2024. június 02. 11:41
Andris! Ne menj le Bruti szintjére!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról