Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Ha árad a Tisza, akkor miért vannak ilyen kevesen?

2024. június 08. 17:38

Csak a szűk mag és a hozzátartozók mentek ki ma a Hősök terére.

2024. június 08. 17:38
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Ha árad a Tisza, akkor miért vannak ilyen kevesen? Ha ilyen kevesen vannak, akkor miért hazudja azt a dollármédia, hogy megtelt a tér és a környező utcák? Azt hiszem az emberek átlátják, hogy a semmiből jött Magyar Péter a háborúpárti globalista hálózat nélkül sehol sem lenne. Nem lennének se többszáz milliós rendezvények, se külföldi kampánycsapat. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az EP-listáján bejutó helyre ültetett soroisták pedig csak a legelvetemültebbeknek nem tették egyértelművé, hogy péteréket azért küldik Brüsszelbe, hogy támogassanak minden háborúpárti kezdeményezést. A magyarok viszont békét akarnak, ezért csak a szűk mag és a hozzátartozók mentek ki ma a Hősök terére. A dollármédia viszont azért hazudik a létszámról, mert őket pedig ezért fizetik. A globalisták próbálják elhitetni az emberekkel, hogy van erő mögöttük. Ami igaz is, csak nem az embereké, hanem Gyuri bácsié. Vasárnap senki ne maradjon otthon, mert a biztonságunk a tét! Menj el és szavazz a békére!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baronet
2024. június 10. 12:47
Rosszul öregedő mondatok ezek, Kötter. De propagandistákkal előfordul az ilyen...
alexandrosz-2
2024. június 10. 12:15
Ahhoz bőven elegen voltak, hogy a vétótlan köpcös geci cigány által óvott szemkilövetőt és a végtelen nyomozásba fullasztott botmixeres ribancokat a posztszdsz-es nyomentummal leverje. A következő a zsidesz lesz.
kae-71
2024. június 10. 08:37
hát ez a poszt elég rosszul öregedett :D
machet
2024. június 09. 15:46
Árad a f@szt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!