Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Ezzel a furfangos trükkel akarják Orbánt megbuktatni

2024. június 30. 06:56

Ravasz csel, de mi lefüleltük!

2024. június 30. 06:56
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Purger Tamás

„Felhévizy nem kedveli a nagy meleget, és nincs kibékülve a légkondival, így huzatot próbált előidézni a lakásában. Kevés sikerrel. Azonban a politikában nincs uborkaszezon, így Félix élénken követi a közéleti eseményeket. 

Gyurcsány Ferenc az Index Konkrétan Rónai Egonnal című műsorának volt a vendége, ahol keményen kiosztotta azokat, akik a lemondását követelték, köztük Lendvai Ildikót is. Elmondta, hogy természetesen marad, mert rá nagy szüksége van Magyarországnak és a demokráciának. Szerinte a DK az egyetlen baloldali párt, amely az európai értékek mellett kiáll. Kapott a baloldal új figurája, Magyar Péter is tőle, de azért nem zárta ki, hogy együtt tudna vele működni, ha úgy hozza a sors 2026-ban. De ekkor jött a csel, a megszokott gyurcsányi rafinéria. Rónai megkérdezte tőle, hogy milyen változások várhatók a párt politikájában. Erre Gyurcsány kitérő választ adott, azonban egy dolgot elárult. Úgy fogalmazott, hogy át kell értékelni, mérlegelni kell a pártjának azt, hogy a magyar szavazók nem rezonálnak kellőképpen a kisebbségekkel kapcsolatos ügyekre. Azt mondta konkrétan, hogy a magyar szavazók fehér, keresztény, heteroszexuális emberek többségében, ezért az ő problémájukat kell a DK politikájának fókuszába helyezni. Ez a kijelentés annak fényében több mint érdekes, hogy a párt VII. kerületi polgármestere, Niedermüller Péter pont ezeket a csoportokat nevezte korábban rémisztő képződménynek.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2024. július 01. 08:11
Orbit, fletó, egybeforrva. Már rég a politika szemétdombjára való mindkettő.
Lajoss
2024. június 30. 18:23
Feri 26-ban a csüngőhasúval kézenfogja tűnik el a porondról...🫠
2024. június 30. 16:41 Szerkesztve
Z. Fletó a fehér, keresztény heteroszexuális embereket akarja megszólítani??? 🤦‍♀ Tényleg nagyon unatkozik lopcsótányferkó... Vagy csak egyszerüen vergődik, hogy tovább is megkapja a soros pénzeket... Az új kecót be is kell még luxus módon rendezni!!! 💯❗
rizseslecso07
2024. június 30. 16:37
Való igaz. Feri bá úgy hiányzik, mint egy falat kenyér. Ő mindig garancia lesz arra, hogy a Fidesznek meglegyen a 2/3.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!