Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Elvetette a sulykot a WMN: azt írták, tízből hét nő leszbikus hajlamú!

2024. június 04. 11:49

Valószínűleg félreértették az eredeti kutatást.

2024. június 04. 11:49

Fotó: Mátrai Dávid/Mandiner

A wmn.hu oldal kicsit elvetette a sulykot. Megjelentettek egy összeállítást, amelyben azt állították, hogy a nők 70 százaléka érzett már vonzalmat a saját neme iránt.

Mint írják: „se nem különleges, se nem ritka, hiszen sokan felnőttként, gyerekek vállalása után ébrednek rá arra, hogy máshol is kereshetik a boldogságot, vagy akkor kerülnek olyan élethelyzetbe, hogy szabadabban tudják felfedezni, megélni a vágyaikat.”

A cikk írója azonban valószínűleg félreértette az eredeti kutatás leírását, mert a minta kizárólag olyan nőkből állt, akik éreztek már vonzalmat a saját nemük iránt.

Őket követték egy sokéves vizsgálat keretében, és időnként nyilatkoztak, hogy adott pillanatban milyen orientáltságúnak érzik magukat. A felmérés teljes ideje alatt a 70 százalékuknál előfordult változás.

Az azonban már az első pillanatban rendkívül túlzónak tűnt, hogy tízből hét nőre igaz lenne ez az állítás.

***FRISSÍTÉS***

A közösségi oldalon kommentelők nagy számban hívták fel a figyelmet az eredeti kutatásban hivatkozott adatokra, ennek hatására a szerkesztők órákkal később végül javították a tartalmat. Mint írják:

„Kedves Olvasók! Köszönjük a visszajelzéseket, javítottuk a fordítási hibát. A homofób, gyűlöletkeltő megnyilvánulások pedig automatikusan tiltásra kerülnek! Üdv, WMN admin”

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2024. június 05. 15:58
Van közös a leszbi csajokban és bennem. Imádjuk a puncit.
Autofocus
2024. június 04. 22:47
Jó is lenne! :-DDD
iimre
2024. június 04. 19:55
"• zatoicsi jún04. 11:59 pontosan, lófaszt értettek félre. Ez egy nagyon büdös kis beltenyésztett gebedőkből verbuvált társaság akik egymást fűtik a képtelenebbnél képtelenebb agyalmányaikkal • Szuperszig → zatoicsi jún04. 13:36 Mindemellett a kormányt ekézik folyamatosan." Nekik ez a feladatuk, mindegy is, mivel, csak tolják a mindenszarizmust az eltörléskulturát meg az LMBTQX-et. Itt az elmélet: t.ly/4kKvN — frankfurti-iskola-a-devianskepzes-szaktudomanya És a gyakorlat: t.ly/Qk67J — Jurij Bezmenov ex-kgb-s: Hogyan rombolják a társadalmat a balliberálisok? (1983, Los Angeles)
iimre
2024. június 04. 19:33
"***FRISSÍTÉS*** Kedves Olvasók! Köszönjük a visszajelzéseket, javítottuk a fordítási hibát. A homofób, gyűlöletkeltő megnyilvánulások pedig automatikusan tiltásra kerülnek! Üdv, WMN admin” Ez esetben a "fordítási hibát" elkövetőket lebuzizni vagy köcsögnek nevezni, hát, egyáltalán nem homofób magatartás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!