Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

„Orvost Péternek, orvost!” – Dopeman páros lábbal szállt bele Magyar Péterbe (VIDEÓ)

2024. június 12. 11:00

A rapper szerint az ATV-s kivonulás is mutatja, rosszul van a messiás.

2024. június 12. 11:00

Nyitókép: Dopeman nem kímélte Magyar Pétert. Fotó: Mandiner-archív/Földházi Árpád.

Markáns véleményt formált Magyar Péterről a legutóbbi Youtube-videójában Dopeman, aki azért kért szót, hogy elmondja, mit gondol arról, hogy Magyar faképnél hagyta az ATV stúdióját és Rónai Egon műsorvezetőt. „A doktor odaért már az ATV-be? Rosszul van a messiás!” – fogalmazott, majd így folytatta:

„Péter, én szólok, baj van a toronyban. Nem állok hozzád közel, de nagyon nagy bajok vannak, tesó.” 

Dopeman szerint Magyar Péter ideggyenge.
Fotó: Szentgállay Bálint/NurPhoto via Getty Images

A Dopeman-féle elemzés folytatásában a rapper azt is kijelentette, szerinte Magyar ideggyenge, ha nem azt mondják, amit hallani akar, azonnal robban és rácsodálkozott, hogyan tudnak ennyien követni egy hisztérikát. Azt is kifejtette, a Tisza párt valójában a fehéringesek gyülekezete, ahol mindenki Magyar Péter akar lenni.

Dopeman szerint ezek után bárhová megy a Tisza párt arca, elő kell készíteni egy mentőautót: „Orvost Péternek, orvost!” – élcelődőtt a rapper, aki utalva a Hősök terén tartott tüntetés jeleneteire, majd viccesen Rónai Egonnak is üzent: „Egon, jobb, ha tudod, ha hatalomra jut, te négy felé leszel szakítva. Én is…”

A videóban Dopeman 6:56-tól beszél a Magyar Péter-jelenségről:

 

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2024. június 13. 09:35
Nagy a baj...
cccbasatu
2024. június 13. 08:15
Figyusz kispajtás nem tanultál a többi pórul járt madár esetéből! Tudod az ilyen káricáló semmi emberkékre a mellőzöttség vár ha beleugatnak a politikába.ki leszel seperve a médiából minden honnan!/ tudod minden pénz egyszer elfogy./Mellesleg segg hülye vagy a politikához is./
KBA98
2024. június 12. 18:33
Hatalmas sebességgel száguld a semmibe!
eFhlsanzláólénv
2024. június 12. 16:57
Fú hát ha Dopeman aztmondja, akkor biztos úgyvan. Jó lehet fideszesnek lenni. Tudni, hogy ilyen nagyszerű színvonalú emberek a véleményvezéreitek mint ez a fasz, vagy Gáspár Győző... de ott van Pataki Atis az UFOival meg pl a megtért lázadó Nagy Feró. Végtelen a szégyenlistátok, és nem veszitek észre magatokat. (Megjegyzem, hogy a Mandinernek is inkább elsunnyogni kéne ezeket az arcokat, nem cikket írni róluk, velük.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!