Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Dopeman: Magyar Péter szektája tele van kamikázékkal

2024. június 09. 10:10

A rapper szerint „a jó szélhámos nem becsap téged, hanem megoldja, hogy te becsapd magad”.

2024. június 09. 10:10
null

Nyitókép: Youtube

Friss videóval jelentkezett Dopeman saját YouTube-csatornáján, amelyben a Tisza Párt szombati tüntetését elemezte. A zenész szerint teljesen példátlan, hogy több ezer embert vezényeltek ki a legnagyobb kánikulában a forró betonra, aminek következtében rengeteg emberhez kellett orvost, mentőt hívni. Dopeman világossá tette: 

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Pétert nem Orbán mellett kiállva kritizálja, hiszen a magyar miniszterelnök „egy teljesen más ligában játszik”. 

„Ha a Tisza Pártba beszállsz, rosszul leszel, ezt tudni kell. Ez a beavatás. Az amerikai gangeknél úgy van, hogy bemész a bandába és megvernek, aminek az a lényege, hogy el kell viselni a verést. Itt meg úgy van, hogy ki kell menni a flaszterra a száz fokba és aki élve marad, az bent maradhat a pártban” – élcelődött a rapper, aki szerint a Tisza Párt egy szekta, 

ami tele van kamikázékkal, hiszen odamennek az aszfaltra meghalni.”

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Péterre utalva kifejtette: „Az ember egy zseni, akire emlékeztet a figurája, az az Amerikai pszichóból a csávó. Elhatározta, megkreálta, megteremtette és érzelmek nélkül előadja. Nézzétek meg, nincs az arcán érzelem, semmi, csak üvölt mint a Hitler, és ujjonganak. A közönség egy olyan embernek ujjong, akinek mindene abból van, amit ezek utálnak.” A rapper szerint a jó szélhámos nem becsap téged, hanem megoldja, hogy te becsapd magad.

A teljes adást alább tekinthetik meg:

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:02
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­­é­k­e­l­­d­­ ­­­a­­ ­s­­z­e­x­i­­­ ­­­p­­u­­­n­c­­i­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
catalina11
2024. június 10. 08:41
Magyar Péterre utalva kifejtette: „Az ember egy zseni, akire emlékeztet a figurája, az az Amerikai pszichóból a csávó. Elhatározta, megkreálta, megteremtette és érzelmek nélkül előadja. Nézzétek meg, nincs az arcán érzelem, semmi, csak üvölt mint a Hitler, és ujjonganak. A közönség egy olyan embernek ujjong, akinek mindene abból van, amit ezek utálnak.” A rapper szerint a jó szélhámos nem becsap téged, hanem megoldja, hogy te becsapd magad." nem az első, volt már ilyen, Gyurcsány, Bajnai, Vona, Márk-Zay stb.
Osztap_Bender
2024. június 09. 20:37
A rapper szerint „a jó szélhámos nem becsap téged, hanem megoldja, hogy te becsapd magad”. A kamikazék japán katonák (főleg pilóták és tengerészek) voltak, akiket arra kényszerítettek, hogy öngyilkos akciókkal akadályozzák a jenki előretörést. Aki nem vállalta az akciót, azt kivégezték. (Felajánlották nekik, hogy lépjenek ki azok akik nem vállalják, semmi büntetésük nem lesz. Egy életben maradt japán vadászpilóta megírta a visszaemlékezéseiben.) Úgyhogy maki, te egy nagy barom vagy, aki átszabta saját magát is képzetlensége tudatában.
google-2
2024. június 09. 15:57
Telitalálat ez a jó szélhámosról szóló mondás; nem becsap téged, hanem elintézi, hogy becsapd magad. Túl sokat invesztáltak a Poloskába, az nem lehet, hogy ők tévedtek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!