Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Dévényi István: Magyar Péter beszéde értelmezhetetlenül hosszú volt, ezért unalmas is

2024. június 08. 20:41

Az újságíró szerint a Tisza Párt pólóját viselő aktivisták is tömegesen hagyták el a helyszínt.

2024. június 08. 20:41

Dévényi István, a Magyar Hang újságírója is részt vett a Tisza Párt szombati, Hősök terére szervezett tüntetésén, amelyről érdekes részleteket osztott meg Facebook-oldalán.

A publicista szerint az alsó hangon is több százmillió forintos rendezvényt profi szervezettség jellemezte, ugyanakkor kínzásnak érezte, hogy egy előre tudottan kánikulai napon délután kettőre meghirdetett rendezvényt több órára elnyújtottak. Dévényi bejegyzésében azt írta:

Magyar Péter beszéde értelmezhetetlenül hosszú volt, ezért unalmas is 

úgy fél óra múltán, ami a megjelenteknek ugye minimum másfél-két órányi napsütötte pörkölődést jelentett, a Tisza Párt pólóját viselő aktivisták is tömegesen hagyták el a helyszínt. Tanulságos pillanat volt, amikor körülöttem azt skandálták: melegünk van! Lásd, mint fent: ha két órája ácsorogtatom a közönségemet a tűző napon, akkor nem tartok egyórás szónoklatot, főként, hogy kevés újdonságot közlök, ellenben sokat beszélek saját magamról. Tanulságos volt” – számolt be a rendezvényről az újságíró, aki szerint 

a demonstráción nem voltak annyian, mint amennyit a szervezők reméltek, 

meglátása szerint a Kossuth tér meneten sokkal többen vettek részt.

Ezt is ajánljuk a témában

 „Értem én, hogy Magyar Péter, de nem látom be, mitől lenne minden ízében új az a politika, ami arra épül, hogy itt van egy darab ember, aki megígér mindenfélét. Végezetül mindez, ugyanúgy, mint a békemenetnél, semmilyen szinten se fogja befolyásolni a holnapi voksolás végeredményét” – zárta beszámolóját Dévényi István.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:02
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­­­k­­­e­­­l­­­d­­­ ­a­­­ ­­­s­­z­­e­­­x­­­i­ ­­p­­u­­n­­c­­i­m­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
hátakkor
2024. június 09. 09:15
Céltalan hajósnak nincs jó szele..
falcatus-2
2024. június 09. 08:23
Osztap_Bender 2024. június 09. 06:41 Magyar Péter beszéde értelmezhetetlenül hosszú volt, ezért unalmas is No igen, ez teljesen így van. Persze csak akkor, ha a dolgokat göbbelsztóni elvtárs szemüvegén és nagyothalló készékén keresztül érzékeljük..." Vigyázzon arra a szemüvegére, mert szűk esztendők jönnek a balfenékre. Hová siet ? Ráért volna gyászolni 23 órától. Hosszú lesz az a nemzeti(etlen) gyászév a balfenéknek, Alig 730 nap.Túl élik. Oszt' onnan folytathatja megszakításig, avagy megszakadásig. Rászolgáltak, rászolgálnak. Van még kérdés Ildikó?
europész
2024. június 09. 08:20
Sok beszednek sok az alja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!