A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Magyar Péter ATV-s „alakításának” tanulságai

2024. június 11. 21:00

A Tisza Párt alelnöke nem először viselkedett úgy, mint egy hisztis kisgyerek.

2024. június 11. 21:00
null
Horváth Tamás
Horváth Tamás
Magyar Jelen

Fotó: ATV/képernyőmentés

„Írásom elején szeretném leszögezni, hogy természetesen nem a szívem csücske az ATV, hiszen jó pár olyan munkatársa van a csatornának, akinek a médiában betöltött szerepét rendkívül károsnak tartom – elég csak a folyton »náciveszélyt« vizionáló Krúg Emíliára gondolni.

Az idegesítő, SZDSZ-es reflexeik levetkőzésére képtelen riportereket leszámítva viszont azt kell mondani, hogy az ATV az esetek többségében meglehetősen korrekt módon viselkedik, olyan politikai aktoroknak is megadja a nyilvános szereplés lehetőséget, amelyeket más – fideszes és balliberális – médiumok egyaránt elhallgatnak. Amíg például a köztévé, a TV2 vagy éppen az RTL szökőévente (vagy akkor sem) hívja be a műsoraiba a Mi Hazánk politikusait, addig az ATV rendszeresen lehetőséget biztosít arra, hogy a nemzeti ellenzéki párt is elmondhassa a véleményét a közügyeket érintő kérdésekben.

Így tett az ATV a Magyar Péter által gründolt Tisza Párttal is, mely bár a vasárnapi európai parlamenti és önkormányzati választásokig semmilyen testületnek nem volt a tagja, a közvélemény-kutatások alapján megbecsülhető jelentős támogatottsága okán a csatorna ugyancsak számos alkalommal meghívást küldött a párt alelnökének, vagyis Magyar Péternek.

Az ATV állítása szerint Varga Judit ex-férje többször visszautasította a megkeresést, sőt – mint azt mindannyian láthattuk – az EP-listavezetők számára rendezett vitára sem ment el.

Magyar Péter mindeközben azt hangoztatja, hogy a csatorna nem hívta elégszer, pedig ha valakinek, neki sokkal többet kellett volna szerepelni az ATV műsoraiban.

A Magyar Péter és a csatorna közötti ellentét az Egyenes Beszéd hétfő esti felvételén csúcsosodott ki, amikor Rónai Egon műsorvezető élő adásban átadott egy piros mappát a Tisza Párt alelnökének. Ez a mappa – Rónai elmondása szerint – azt tartalmazta, hogy az elmúlt hónapokban hányszor és melyik műsorokba hívták meg Magyart.

Ezt követően Varga Judit ex-férje továbbra is azt szajkózta, hogy nem szerepelhetett elégszer az ATV-ben, és a csatorna tulajdonosának fideszes kapcsolatait felhozva kiviharzott a stúdióból.

Természetesen arról lehet (és kell is) beszélni, hogy az ATV hogyan kötődik a Hit Gyülekezetéhez és a Fideszhez, ám ez kvázi irreleváns akkor, amikor teljesen más témában konkrét tényekkel szembesítenek valakit. Magyar Péter érdemi reakció vagy cáfolat helyett a »legjobb védekezés a támadás« taktikáját választotta, és alig két perc után otthagyta Rónai Egont.

A Tisza Párt alelnöke nem először viselkedett úgy, mint egy hisztis kisgyerek, jól láthatóan nárcisztikus személyiségzavarral küzd és ideggyenge.

A legijesztőbb az egészben, hogy a hívei ezt vagy nem látják, vagy úgy vannak vele, hogy még ez is rendben van, amennyiben azt ígéri, hogy leváltja Orbán Viktort.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
edico
2024. június 13. 09:13
Ez egy stúdió, nem a kis Ford furgon platója Magyar Úr. Ön politikai pályafutása nagyon botrányos jövő elé néz. Aki nem tud magán uralkodni, maradjon a platón!
2024. június 13. 02:38 Szerkesztve
Sunyi, bunkó újságírót leszarni normális dolog! Rónai máskor küldje el az állítólagos bizonyítékait MP titkárságára. Ott majd ellenőrzik az adatokat és az eredmény szerint válaszolnak rá! Béna, pöcs a Rónai!
2024. június 13. 01:38 Szerkesztve
Rónai Egon ugyanolyan éretlenül kezelte a helyzetet, mint Magyar Péter. Arrogáns kiskamaszok találkozása! MP-nek joga volt a szerkesztő kérdésére nem válaszolni és ha nincs más téma akkor elmenni! Minek maradt volna? Az indulati, érzelmi alapon való hozzáállás tette mindkettőt nevetségessé. Mit hisz magáról Egonka? Ő valami felettes szerv, vagy hatóság? Bíróságosdit akart játszani, ahol ő a vádló és a bíró egyszemélyben? Elég volt az arrogáns bunkókból! A kettő közül Rónai volt az éretlenebb! Mit akart elérni? Azt, hogy ő határozhassa meg a kommunikáció stílusát, tartalmát, általában a szabályait? Az ilyent ott kell hagyni!!! A nárcisztikus személyiségzavar a Rónait is jellemzi és gyakori a média munkatársai között! Jelei pl. az arrogancia és a bíróságosdi.
valerian-0
2024. június 12. 22:47
Most képzeljétek el, hogy brüszelben percenként fog idegösszeroppanni, mert ott aztán keményen megy a kenyekedés és kötélidegek kellenek hozzá. Petikénk cérnaidegei seperc alatt rojtosra fognak szakadozni. Vajon ott is teátrálisan ki fog rohanni a terembõl? Leszarják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról