Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Magyar Péter ATV-s „alakításának” tanulságai

2024. június 11. 21:00

A Tisza Párt alelnöke nem először viselkedett úgy, mint egy hisztis kisgyerek.

2024. június 11. 21:00
null
Horváth Tamás
Horváth Tamás
Magyar Jelen

Fotó: ATV/képernyőmentés

„Írásom elején szeretném leszögezni, hogy természetesen nem a szívem csücske az ATV, hiszen jó pár olyan munkatársa van a csatornának, akinek a médiában betöltött szerepét rendkívül károsnak tartom – elég csak a folyton »náciveszélyt« vizionáló Krúg Emíliára gondolni.

Az idegesítő, SZDSZ-es reflexeik levetkőzésére képtelen riportereket leszámítva viszont azt kell mondani, hogy az ATV az esetek többségében meglehetősen korrekt módon viselkedik, olyan politikai aktoroknak is megadja a nyilvános szereplés lehetőséget, amelyeket más – fideszes és balliberális – médiumok egyaránt elhallgatnak. Amíg például a köztévé, a TV2 vagy éppen az RTL szökőévente (vagy akkor sem) hívja be a műsoraiba a Mi Hazánk politikusait, addig az ATV rendszeresen lehetőséget biztosít arra, hogy a nemzeti ellenzéki párt is elmondhassa a véleményét a közügyeket érintő kérdésekben.

Így tett az ATV a Magyar Péter által gründolt Tisza Párttal is, mely bár a vasárnapi európai parlamenti és önkormányzati választásokig semmilyen testületnek nem volt a tagja, a közvélemény-kutatások alapján megbecsülhető jelentős támogatottsága okán a csatorna ugyancsak számos alkalommal meghívást küldött a párt alelnökének, vagyis Magyar Péternek.

Az ATV állítása szerint Varga Judit ex-férje többször visszautasította a megkeresést, sőt – mint azt mindannyian láthattuk – az EP-listavezetők számára rendezett vitára sem ment el.

Magyar Péter mindeközben azt hangoztatja, hogy a csatorna nem hívta elégszer, pedig ha valakinek, neki sokkal többet kellett volna szerepelni az ATV műsoraiban.

A Magyar Péter és a csatorna közötti ellentét az Egyenes Beszéd hétfő esti felvételén csúcsosodott ki, amikor Rónai Egon műsorvezető élő adásban átadott egy piros mappát a Tisza Párt alelnökének. Ez a mappa – Rónai elmondása szerint – azt tartalmazta, hogy az elmúlt hónapokban hányszor és melyik műsorokba hívták meg Magyart.

Ezt követően Varga Judit ex-férje továbbra is azt szajkózta, hogy nem szerepelhetett elégszer az ATV-ben, és a csatorna tulajdonosának fideszes kapcsolatait felhozva kiviharzott a stúdióból.

Természetesen arról lehet (és kell is) beszélni, hogy az ATV hogyan kötődik a Hit Gyülekezetéhez és a Fideszhez, ám ez kvázi irreleváns akkor, amikor teljesen más témában konkrét tényekkel szembesítenek valakit. Magyar Péter érdemi reakció vagy cáfolat helyett a »legjobb védekezés a támadás« taktikáját választotta, és alig két perc után otthagyta Rónai Egont.

A Tisza Párt alelnöke nem először viselkedett úgy, mint egy hisztis kisgyerek, jól láthatóan nárcisztikus személyiségzavarral küzd és ideggyenge.

A legijesztőbb az egészben, hogy a hívei ezt vagy nem látják, vagy úgy vannak vele, hogy még ez is rendben van, amennyiben azt ígéri, hogy leváltja Orbán Viktort.”

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:01
🍓 ️ ­­É­r­­­t­é­­­k­­­e­l­­d­­ ­­­a­­­ ­s­­z­­­e­­x­­i­­­ ­p­­u­­n­c­­­i­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
edico
2024. június 13. 09:13
Ez egy stúdió, nem a kis Ford furgon platója Magyar Úr. Ön politikai pályafutása nagyon botrányos jövő elé néz. Aki nem tud magán uralkodni, maradjon a platón!
2024. június 13. 02:38 Szerkesztve
Sunyi, bunkó újságírót leszarni normális dolog! Rónai máskor küldje el az állítólagos bizonyítékait MP titkárságára. Ott majd ellenőrzik az adatokat és az eredmény szerint válaszolnak rá! Béna, pöcs a Rónai!
2024. június 13. 01:38 Szerkesztve
Rónai Egon ugyanolyan éretlenül kezelte a helyzetet, mint Magyar Péter. Arrogáns kiskamaszok találkozása! MP-nek joga volt a szerkesztő kérdésére nem válaszolni és ha nincs más téma akkor elmenni! Minek maradt volna? Az indulati, érzelmi alapon való hozzáállás tette mindkettőt nevetségessé. Mit hisz magáról Egonka? Ő valami felettes szerv, vagy hatóság? Bíróságosdit akart játszani, ahol ő a vádló és a bíró egyszemélyben? Elég volt az arrogáns bunkókból! A kettő közül Rónai volt az éretlenebb! Mit akart elérni? Azt, hogy ő határozhassa meg a kommunikáció stílusát, tartalmát, általában a szabályait? Az ilyent ott kell hagyni!!! A nárcisztikus személyiségzavar a Rónait is jellemzi és gyakori a média munkatársai között! Jelei pl. az arrogancia és a bíróságosdi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!