Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Csintalannál is kiverte a biztosítékot Magyar Péter atv-s performansza

2024. június 11. 08:25

Az ellenzéki véleményvezér sem hagyta szó nélkül Magyar Péter kirohanását.

2024. június 11. 08:25
null

Nyitókép forrása: Az ATV Youtube-oldala

Ahogy azt a Mandiner is megírta, hétfő este Magyar Péter sértődötten felállt és otthagyta Rónai Egon Egyenes beszéd című műsorát, miután a műsorvezető átnyújtott neki egy olyan dokumentumot, ami tételesen cáfolja Magyar azon korábbi állításait, miszerint az ATV egyszer sem hívta őt meg szerepelni a kampány során. 

Magyar Péter furcsa viselkedése jól láthatóan az ellenzéken belül is felborzolta a kedélyeket. Az ellenzéki véleményvezér, Csintalan Sándor sem hagyta szó nélkül az esetet. Közösségi oldalán reagált Magyar kirohanására.

Na! Magyar Péter bemutatkozott…. ATV Egyenes Beszéd” 

– kommentálta Csintalan Sándor.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. június 11. 17:36
Csintalannál is kiverte a biztosítékot Magyar Péter atv-s performansza Még a bránert is kiverheti ez a seggfej kopasz, akkor sem kerül címlapra. Ma már a rossz gyerekek is sértésnek veszik a "csintalan" jelzőt. Történelem: A megveretés előzménye Simón Peresz izraeli államfő beszédéhez köthető, amelyben azt mondta, hogy Izrael fölvásárolja többek között Magyarországot. Csintalan a műsorában nem ismerte el a beszéd hitelességét, nácinak nevezte a szöveget fordító Hering József újságírót (aki később pert indított ellene). A műsorában bejelentette, hogy a Hősök terén megeszi a cipőjét és kasztráltatja magát, ha Peresz tényleg ezt mondta. A kuruc.info később többször is számon kérte rajta a cipőevést, Forrás: Wikipedia Érdekes, a kasztrálást senki sem firtatta a későbbiekben. Megtörtént volna?
erdeymarton89
2024. június 11. 17:14
Hátsószobában kellett volna kérdőre vonni ..nem pedig a nyilvánoság elött ..ez felháborító ...fel kell jelenteni az ATV-t azonnal .. Hajrá Tiszta párt ...
anna bolena
2024. június 11. 14:33
Segítsetek! Miért emlékeztet engem Magyar Péter a Nagy szemek c. amerikai film feleségkizsákmányoló, szélhámos figurájára, Keane-re, akit Christoph Waltz alakít zseniálisan?
2024. június 11. 14:28 Szerkesztve
Nincs semmi kivetni való abban, mert korábban mindkettő a Fideszt árulta el meglehetősen bot rá nyosan (és ehhez mindketten eléggé csintalanok is voltak.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!