Csattanós választ adott Kötter Tamás Parászka Borókának

2024. június 20. 16:31

Az ügyvéd kijelentette, hogy Magyar Péter jelöltjei „egyenesen a történelem próbáját kiálló nemzetállam eltörlésén munkálkodnak”.

2024. június 20. 16:31

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

A Mandiner szúrta ki Parászka Borókának azt a bejegyzését, melyben az erdélyi újságíró arról írt, hogy négy képviselő – köztük két magyar – nem támogatta a Tisza párt képviselőinek csatlakozását a Néppárt képviselőcsoportjához. Mint írta, az RMDSZ-es Vincze nem kommentálta, párttársa Winkler pedig „erkölcsi okokkal” magyarázta az ellenszavazatot. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Parászka Boróka

Facebook

Idézőjel

Milyen „erkölcsi érv” szólt az erdélyi magyar politikusok részéről hét új, magyarországi képviselővel szemben.

Parászka ezután azt a kérdést tette fel, „kíváncsi vagyok, milyen »erkölcsi érv« szólt az erdélyi magyar politikusok részéről hét új, magyarországi képviselővel szemben”.

Az újságíró kérdésére egy válaszposztban Kötter Tamás válaszolt. Az író arra hívta fel a figyelmet, hogy „a hét magyar állampolgár, olyan globális struktúrák, azokkal kollaboráló Soros által létrehozott vagy szponzorált álcivil, kiszervezett politikát befolyásoló szervezetek küldöttje, amelyeket nemhogy a magyar érdek nem érdekli, 

de egyenesen a történelem próbáját kiálló nemzetállam eltörlésén munkálkodnak”.

Magyar jelöltjei közül többen is Soros hálózatához köthetők

Lapunk is több cikkben foglalkozott azzal, hogy milyen háttérel rendelkeznek Magyar jelöltjei. Emlékezetes, hogy egyikük, Dávid Dóra több szálon köthető Soros György által pénzelt szervezetekhez.

A jogász 2014-ben az Advocates for International Development nevű szervezetnél volt gyakornok. Nehéz a véletlen művének tekinteni, hogy az említett szervezet egyik partnere jelenleg a Jenner&Block, David Pressman ügyvédi irodája. 2014-ben pedig a Soros-féle Open Society Initiative, valamint a szintén a milliárdos spekuláns által pénzelt Amnesty International volt a partnerük.

Ezt követően Dávid Dóra 2015-ben közel egy éven keresztül annál a Save the Children nevű civil szervezetnél dolgozott, amely 2016 óta több alkalommal is kapott támogatást Soros György Open Society Foundations (OSF) nevű alapítványától.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. június 20. 20:16
PATKÁNY PÉTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2024. június 20. 19:29 Szerkesztve
Hâla Istennek hogy a Megafonos zugügyvéd megint megosztotta véleményét!Mi lenne velünk nélküle?Több féknyom lenne Budán?
bagira002
2024. június 20. 19:18
Magyar magát elárulta , elmondása szerint Brüsszelbe való képviselői állást ,,lehetőségek kihasználása ,, miatt vállalta el . Mindig a lehetőségekből él , másokat kihasznál . Ő lehetősége kihasználása minél jobban kiaknázza , lehetőségek elé elfelejtette oda mondani ,,Ő,, nem Magyarország érdekeit nézve segítse .
2024. június 20. 18:39 Szerkesztve
Köpper úgy igyekszik árkot ásni, hogy biztos sérvet kapott és kifakadt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!