Beletörölte a lábát a békemenetbe a baloldal egyik jól ismert figurája

2024. június 05. 14:40

Van még lejjebb?

2024. június 05. 14:40
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Instagram-videó/képmentés

„A szombati békemenet nagy hullámokat vert, jelentősen felkavarta a közéletet. A kormányoldal szimpatizánsai, ahogy Orbán Viktor mondta a beszédében, feltankoltak, és erejük teljében várják a hétvégi választást. A baloldal viszont jókora pofont kapott szombaton. Ezért frusztráltságukban, ahol csak tudják, próbálják kisebbíteni minden fórumon a békemenetet. Megjelent az egyik ismert influenszer, Bányai Judit tolmácsolásában egy elképesztően undorító videó is, amellyel a szombaton a Vidnyánszky Attila által a Margitszigeten színpadra vitt előadást igyekezett porig alázni.

Hiába, ezek a balosok mindenhez is értenek. Színésznek és rendezőnek is kitűnők, amellett, hogy páratlan humoruk van. A videót csak erős gyomorral rendelkező olvasóinknak javaslom megtekinteni. 

Bányai Judit influenszert a folyamatosan baloldali propagandát toló Fókuszcsoport műsorából ismerhetjük, ahol gyakori vendégek a bukott baloldali politikusok. Maga Bányai rajta volt azon az ominózus tablón, ahol az eredetileg politikamentes és erősszakmentes influenszertüntetés szervezői szerepeltek. Később természetesen kiderült, sem politika, sem pedig erőszakmentes nem volt a megmozdulás. Mindenesetre Bányai adta a nevét hozzá, mint ahogy ehhez a kritikán aluli förmedvényhez is.

Úgy látszik, a baloldal nagyon nem bírja megemészteni a szombati békemenetet. Nem csodáljuk, hiszen ilyen szintű és erejű kiállásra nem számítottak.

A baloldali influenszerek, megmondóemberek és politikusok egyaránt elhitték azt a vágyvezérelt képzelgést, miszerint a kormánypárt erői elbizonytalanodtak és elfogytak. 

Nos, szombaton csattanós választ kaptak. Nem maradt más számukra, mint az olyan primitív, végtelenül egyszerű és módfelett alpári kis videócskák készítése, mint amilyen Bányai Judité. A legszörnyűbb ebben az, hogy a Telex ujjongva üdvözölte ezt a békemenet lejáratására készült szánalmas próbálkozást. Gond csak az, hogy ezek a piti kis szurkálódások a békepárti tábort még jobban összekovácsolják.

Köszönjük, kedves Bányai Judit, a segítséget!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hinike65
2024. június 06. 20:20
hinnye,de csúf
Szuperszig
2024. június 06. 14:21
Ez nem a snidlingné lillácska leánykori kiadása?
Ildi65
2024. június 05. 21:45
Annál amit a békemeneten előadtak, van még lejjebb. Mindig bebizonyítják, hogy igen. Borzalom volt az a valami. Aljas, ahogy az emberek félelmeit használják ki a hatalmuk érdekében.
makapaka2
2024. június 05. 19:33
Ezeknél újra és újra van lejjebb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!