A Momentumhoz hasonlóan a Tisza sem kerülheti el a sorsát

2024. június 22. 10:25

A politikában a cselekvési szabadság a legnagyobb kincs és ezt MP és a Tisza Párt már elveszítette.

2024. június 22. 10:25
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Nyugalom, fog még a feleségét és három gyermekének anyját lehallgató, megzsaroló és végül eláruló magyar péter Gyurcsánnyal egy gyékényen árulni (a hazát). Teljesen nyilvánvaló, hogy az 1994-es SZDSZ-hez vagy a 2022-es Momentumhoz hasonlóan 2026-ban a Tisza sem kerülheti el a sorsát
Remélem, hogy a szó szerint a semmiből (mert egy semmi és senki volt mp a diktafonozás előtt, azt sem tudtuk, hogy létezik) előkerülő mp-ről és a lízingelt partjáról senki sem hiszi el, hogy nem, egy a dollármédia által előkészített és láthatatlan (kéz?) által pénzelt, logisztikai és hírszerzési támogatással ellátott akció keretében jelent meg a a globalista erők által »műveleti területté« nyilvánított Magyarországon.

Ezt is ajánljuk a témában

S mivel hasonlóan a ‘94-es SZDSZ-hez es annak fiatalított változatához, a Momentumhoz, megkötötte a maga piszkos alkuját (jelzem ezt a Fidesz ‘94 előtt elutasította, így lett némi rásegítéssel 40%-ból hirtelen 5,2% ‘94-es választáson) a cselekvőképessége beszűkült. A mögötte álló nagylelkű mikroadományozó, ha úgy látja jónak, ahogy azt az SZDSZ és a Momentum esetében ekként látta, akkor bizony a baloldal romjaival együtt fog indulni. És a kör bezárult, jön vissza Fleto. Sajnálom, de a politikában a cselekvési szabadság a legnagyobb kincs és ezt mp és a Tisza Párt már elveszítette.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2024. június 24. 07:08
Vannak itt félreértések. Ráadásul egy régi motoros részéről, hogy azt mondja Gajdics, a fővárosi közgyűlésben nem tudnak majd megegyezni. Már hogyne tudnának. Első napirendi pont mennyi legyen a képviselői díjazás. Van mindenkinek egy ötéves biankó havi fizetése, előre és biztosan. És mellette ugye itt ott évi 100 millió, ennek annak, ellenzékinek. Kizárt dolognak tartom, hogy erről a pénzről bárki, akár fideszes is lemondjon, és feloszlassa magát. És csak gombot kell nyomogatni, meg elolvasni, amit Karigerinek Draskovics kitalált.
5m007h 0p3ra70r
2024. június 24. 06:42
>>Lajoss 2024. június 23. 09:38 Biczitomi álmodozik,hiába…<< Éééés tádááám: 26-ban szopni fog Bástya et….<< Vágyakozásból nincs hiány!
5m007h 0p3ra70r
2024. június 24. 06:41
>>Osztap_Bender 2024. június 23. 11:04 • Szerkesztve Vajon az érdekes cikkekben miért is nem szerepel naponta egyik volt párttársatok (brüsszeli ?) "csatorna mászása"?<< A múltban ragadtál buksika? Az egy többéves sztori, ami rég lezárult egy rövid időn belül benyújtott lemondással. Ebben az ügyben mikor lesz lemondás? Várj! Ne is válaszolj! >> (Állítólag ruha nélkül.) << Állítólag a Föld lapos és kering körülötte a Nap.
irmag2
2024. június 24. 00:12
MP türelem, jön a segítség, igyekezz levetni a szaros nadrágod: "Tordai Bence a túlélésre játszik, elkezdett dörgölőzni Magyar Péterékhez"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!