Sulyok Tamás is megszólalt a Robert Ficót ért támadás után

2024. május 15. 16:48

„Imádkozom érte, és gyors felépülést kívánok neki” – írta a magyar köztársasági elnök közösségi oldalán.

2024. május 15. 16:48

Orbán Viktor miniszterelnök és Szijjártó Péter külügyminiszter után a magyar államfő is megnyilvánult a Robert Ficót ért támadást követően.

Sulyok Tamás azt írta közösségi oldalán: „Megdöbbentett a Robert Fico szlovák miniszterelnök ellen elkövetett támadás híre. 

Imádkozom érte, és gyors felépülést kívánok neki.”

A vonatkozó bejegyzést alább olvashatja:

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, lövések dördültek a szlovák kormány nyitrabányai (Handlová) kihelyezett ülését követően. Denník N arról ír, hogy a lövések Robert Fico (Smer) kormányfőt érték. Sajtóinformációk szerint a szlovák kormányfőt a gyomrán és a mellkasán érte találat.

Robert Ficót kimenekítették a helyszínről, és mentőhelikopter szállította a besztercebányai kórházba. Jelentések szerint túl van az életveszélyen.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:43
🍓 ️ ­­­É­r­t­­é­­k­­­e­­l­­d­­ ­a­ ­­s­­­z­­­e­­x­­i­­­ ­p­­­u­­­n­­­c­i­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
TOM66
2024. május 15. 20:20
Tommaso ismét 300 kommentet hányt ide ma! Szorgos ki bérkommentelő! A guminő nem sokáig kötötte le! :-))
mreinstand-2
2024. május 15. 17:26
Már ez is állandóan imádkozik, mint a képmutató, bűnöző gazdája? Ez az egy szó is sokat elmond arról, hogy mennyire független az elnök. Semennyire. Annyira, mint Novák vagy Áder.
Novicsok-5
2024. május 15. 17:20
2008-ban Dunaszerdahelyen egy mérkőzésen ok nélkül brutálisan megverték a rendőrök a DAC futballcsapat szurkolóit, többen életveszélyes állapotba kerültek. 2009-ben kitiltották Szlovákiából Sólyom László akkori köztársasági elnököt. 2010-ben a pozsonyi várudvaron I. Svatopluk morva fejedelmet ábrázoló szobrot állítottak fel, melyen a zsidók deportálásában részt vevő Hlinka-gárda szimbóluma látható. Az szobrot Ján Kulich készítette, aki a kommunista diktatúra idején a párt udvari művésze volt. Pártjának, a Smer kormányzása alatt számos magyarellenes, szlovákosító intézkedést vezettek be: betiltották a felvidéki magyarok számára a kettős állampolgárság lehetőségét, a nyelvtörvény módosításával jelentősen korlátozták a magyarok anyanyelvhasználatát, megerősítették a magyarok kollektív bűnösségét rögzítő Beneš-dekrétumokokat, a szlovákiai magyar iskolákban használt tankönyvekbe szlovákul kerültek be a helységnevek, emellett történelemhamisító állítások kerültek be a történelemkönyvekbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!