Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Nagyinterjút ad vasárnap este Orbán Viktor, mutatjuk a részleteket!

2024. május 25. 19:09

A miniszterelnök vasárnap este 18:30-kor a Patrióta műsornának vendége lesz. A beszélgetést élőben közvetítjük majd.

2024. május 25. 19:09
National Conservatism Conference In Brussels

Kép forrása: Thierry Monasse/Getty Images

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este 18:30-kor Bohár Dániel vendége lesz a Patriótán, adta hírül közösségi oldalán a Riporter.

A beszélgetést Magyarország miniszterelnökével olvasóink itt, a Mandineren felületén is követhetik majd.

Bohár Dániel kapcsolódó bejegyzése itt tekinthető meg:

 

 

Összesen 295 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:03
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­é­­k­­­e­l­­­d­ ­­a­ ­­s­­­z­­e­­­x­­i­­­ ­p­u­n­­c­i­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
ekeke1
2024. május 27. 15:20
Grogu "Ma tanúi lehettünk egy sajnálatos eseménynek: a Miniszterelnök nem fogott kezet a helyi Polgármesterrel egy nyilvános rendezvényen. Mélységesen nem értek egyet ezzel a viselkedéssel. Lehet, hogy nem azonos politikai nézeteket képviselnek, de a civilizált társadalomban az udvariasság és a tisztelet alapvető elvárások." Ezekhez az alapvető udvariassághoz és tisztelethez hozzátartozik ha valaki politikai ellenfelének fiát-hozzáteszem minden bizonyíték nélkül, de ez amúgy is privát szféra- nagy nyilvánosság előtt és ismételten lebuzizza? A futóbolond örülhet hogy csak kezet nem fogtak vele emiatt. Sokan ilyenért feltörölték volna vele a tram train peronját...
files32
2024. május 26. 11:11
Menczer Tamás már saját pártján belül is háborúpárti elhajlókat talált, Több szülői panasz érkezett Piliscsaba KDNP-s polgármesteréhez, amiatt, hogy egy iskola mellett riogat a Fidesz a háborús plakátjaival. Menczer Tamás megdöbbent azon, hogy Piliscsabán a KDNP-s polgármester az iskola mellől el akarja távolítani a Stop háború! feliratú plakátot. Ez a plakát ugyanis közterületen teljesen jogszerűen lett elhelyezve, és a gyerekekre nem a plakát, hanem a háború jelent veszélyt - mondta.
kerek-a-perec
2024. május 26. 10:08 Szerkesztve
”Európa a tűzzel játszik, a béke és a háború határmezsgyéjén egyensúlyozunk jelen pillanatban” (O1G) Figyelj ide kolostormalac, te erkölcstelen, szélhámos, nagypofájú hazudozó hóbortos békediktátor! Eleget pofáztál, hadováltál a hatalmad megtartása érdekében, most itt az ideje fölhívni a háborút imádó, tűzzel játszó szadista putyin haverodat és mond meg neki, hogy az atomfegyvereivel fenyegetőzni és az elvtelen erőszakos különleges katonai műveleteivel asszonyokat, gyerekeket gyilkolni, kórházakat, lakóházakat lerombolni, nem OK. Üzenem az összes szemét, gerinctelen nyilasávóskomcsi békemenetelésre készülődő fidesz cselédnek! - Meneteljetek és ne álljatok meg Moszkváig !! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!