Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Menczer Tamás kőkemény üzenetet küldött Magyar Péter háborúpárti jelöltjeinek (VIDEÓ)

2024. május 24. 11:29

„Zavarjuk el őket június 9-én” – fogalmazott a Fidesz kommunikációs vezetője.

2024. május 24. 11:29

Nyitókép: Menczer Tamás Facebook-oldala

Nemrég felkerült egy videórészlet Menczer Tamás közösségi oldalára, melyben a Fidesz kommunikációs vezetője azt fejtegette a hallgatóság előtt, hogy bár Magyar Péter azt állítja, hogy nem háborúpárti, 

sorra derül ki a jelöltjeiről ennek az ellenkezője.

„Van egy hölgy, – a neveket még nem sikerült egész pontosan megtanulnom, talán erre a rövid időre nem is érdemes – valamilyen Gabriella. Rezsicsökkentés-ellenes, LMBTQ-párti és bevándorláspárti. 

De nem baloldali, csak egy kicsit”

 – jegyezte meg Menczer.

Majd Kollár Kingát is megemlítette, aki véleménye szerint még nehezebb eset”, Kollár szégyelli, hogy magyar. 

De azt is mondja, hogy a magyarok agymosottak a békepárti álláspontjuk miatt. S éljenezte ő is Ukrajnát”

– idézte a politikus, majd azt a kérdést tette fel, hogy „mi lenne, ha háborúpárti lenne?”.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Péter több jelöltje is olyan, mintha Sorosék választották volna őket

Az elmúlt napokban bemutattuk, hogy a baloldal háborúpártiságát tagadó Magyar Péter több jelöltje is a Soros-hálózatnak dolgozott. Ugyanakkor a liberális politikus több másik jelöltjénél – akiknél nincs ilyen közvetlen kapcsolat – is az az érzésünk támadhat: pont olyan a világlátásuk, mintha Sorosék választották volna őket.

„De a hölgyek mellé előkerülnek urak is, akik a Sorosnál dolgoztak masszívan” – folytatta. „Ott van feketén-fehéren, hogy a migránssimogató és különböző, Soros-célokat végrehajtó, Soros-szervezeteknél dolgoztak” – hívta fel a figyelmet a honatya.

Menczer Tamás gondolatmenetét azzal zárta, hogy felhívást intézett a jelenlévőkhöz, hangsúlyozta, hogy „legyünk minél többen ott június 1-jén, a Békemeneten. Aztán pedig zavarjuk el őket június 9-én”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-99
2024. június 24. 23:37
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­­é­k­­­e­­l­d­­ ­a­­­ ­­­s­z­e­­­x­­­i­­ ­­p­­u­­n­­­c­­i­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Turán
2024. május 24. 16:16
Évek óta háborúztok. Ez tény. A többi hablaty.
ada17
2024. május 24. 15:42
Lipsik, minden KONTRAPRODUKTIV!!! 😁😁😁😁😁😁😁😁BOHÓCOK vagytok. Ki sem láttok a buborékotokból. Petikéztek meg nyomjátok a Tiszás propit. A fidesz mindent mér ha kontraproduktiv lenne Poloska lejáratása, gondoljátok hogy nem váltottak volna? Jézus!! :)))) Kibaszott naivak vagytok és nem ismeritek a fidesz jól bejáratott gépezetét.
Pelso j.
2024. május 24. 15:19
szerencsétlen udvari bolond
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!