Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Menczer: Orbán Viktor az egyetlen, aki képes megvédeni Magyarország békéjét (VIDEÓ)

2024. május 31. 14:59

„Létfontosságú választás előtt állunk és a háborúpártiak a gyengéket bedarálják” – mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

2024. május 31. 14:59
NATO Summit In Vilnius, Lithuania

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken.

Nyitókép: Photo by Beata Zawrzel/NurPhoto via Getty Images

„Június 9-én mindenkinek el kell mennie szavazni, aki békét akar” – mondta Menczer Tamás a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Támogatnunk kell Orbán Viktort, hiszen ő az egyetlen, aki képes megvédeni Magyarország békéjét”

– fogalmazott a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

„Létfontosságú választás előtt állunk és a háborúpártiak a gyengéket bedarálják” – mondta Menczer Tamás.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. május 31. 17:23
Támogatnunk kell Orbán Viktort, hiszen ő az egyetlen, aki képes megvédeni Magyarország békéjét” Mennyit fizetnek egy ilyen hazug mondatért, pubi? Magyarország békéjét csakis amagyar nép tudja megvédeni, egy a haza érdekeit minden más elé helyező vezetéssel az élén. Erre ez a maffia állam már nem alkalmas. Ha a nato háborúba akar bennünket kényszeríteni, mi a faszt keresünk még ott? Nem volt nekünk elég a Varsói Szerződés? Nem volt elég nekünk a KGST?
magyarszo
2024. május 31. 17:15 Szerkesztve
"De még ha ott vannak szavazók mögötte, az sem mindig elég, lásd 2023 december, mikor beadta a derekát." Nem beadta a derekát, hanem egyszerűen megzsarolták a mellette álló Darth Vaderek. Ilyenek, mint Ursula Von Dath Vader, Darth Manfred Vader, Darth Macron Vader stb. Nem nézted a Star Wars című filmet, ahol a felhő város vezetőjét Lando Calrissian-t Darth Vader megzsarolta? Ez nem kitalált történet, hanem ezek mind megtörtént modellek, amit kódolva filmre vittek. Javaslom megnézni a Star Wars kód dokumentum filmet. https://videa.hu/videok/film-animacio/star-wars-kod-elso-resz-amerika-haboru-orban-ylUE9IQexlh755Yu https://videa.hu/videok/film-animacio/star-wars-kod-masodik-resz-amerika-biden-fegyverek-os8gxjkk140ZF2sK https://videa.hu/videok/film-animacio/star-wars-kod-harmadik-resz-fegyver-haboru-migracio-CaPythdKYZLR4N9H Tehát hangsúlyozom, hogy Lando Calrissian-hoz hasonlóan Orbán Viktor sem adta fel az elveit! Ez fontos! A két rossz közül a kévésbbé rosszat választotta.
magyarszo
2024. május 31. 17:03 Szerkesztve
Szerintem, sokan nem érzik ennek a súlyát. Sejtem, hogy vannak akik ezért vagy azért nem kedvelik Orbán Viktort. Biztosan igazuk van, ebben nincs vita köztünk. De! Olyan főnök nem létezik, aki mindenkinek megfelel. Pontosan erről szól az "idegen" című film. Jackie chan és Pierce Brosnan főszereplésével. Én is tudnék egy pár dolgot felsorolni, ami nem tetszik Orbán Viktor kormányzásában, De abban biztos vagyok, hogy a Magyar történelemben eddig ő csinálta a legjobban. És abban is biztos vagyok, hogy a leghangosabbak se csinálnák jobban. Azt mondaná, na ezt nem gondoltam volna. A tény az, hogy ha márki zay lenne a kormányfő, a gyerekeink már Ukrajnában lennének meghalva. Jelenleg Magyarország az egyetlen fék ebben az eszetlen háborúsdiban. De a legfontosabb az lenne, hogy megértsük, miért tört ki a háború. Íme a link, https://videa.hu/videok/tudomany-technika/and-game-feliratos-amerika-atom-atv-zZ0b0nJtjwPnpQzw
2024. május 31. 16:47 Szerkesztve
"Menczer: Orbán Viktor az egyetlen, aki képes megvédeni Magyarország békéjét" Nem kéne ilyen félreérthetően, félremagyarázhatóan fogalmazni. Mert ő önmagában, a szavazók többsége nélkül is kevés. De még ha ott vannak szavazók mögötte, az sem mindig elég, lásd 2023 december, mikor beadta a derekát. Induljunk ki inkább a tegnapi "vitából". Ez a 10 párt un. ellenzéki, készülnek a kormányváltásra. Láthatta mindenki: a tízből összegyúrva nem jönne ki egy normális. Nézzetek rájuk: hazaáruló gerontokraták és leszármazottaik, judeobolsevik maffiák, zsidó buzik akik aznap nyaltak fel 31 milliárd osztalékot, fröccsöntött messiás aki zsarolási célból lehallgatta a saját feleségét és végül egy "humorista". Ők akarnak hazát vezetni. Így aztán a realitás: Magyarországon az egyetlen kormányképes erő évtizedek óta Orbán és általa vezette Fidesz KDNP. Mint a mondókában: vakok között király a félszemű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!