Megmutatta Orbán Viktor, hogyan indul a napja (VIDEÓ)

2024. május 14. 10:22

Napi rutin, kormányfő módra!

2024. május 14. 10:22

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Orbán Viktor a Facebookon egy rövid videón keresztül engedett betekintést a privát életébe, megmutatta, milyen a reggeli rutinja – számolt be a Magyar Nemzet. A 24 órán keresztül elérhető videóban látszik, ahogy a miniszterelnök unokái vidáman ballagnak lefele nagyapjukkal a hosszú lépcsőn. 

Indul a nap!”

– olvasható a videóban. 

A videót ide kattintva tekintheti meg. 

 

 

 

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. május 15. 06:49 Szerkesztve
Hagyjuk már az így-úgy-meg hogyan-meg kivel slfiket-meg mikor. meg mit. Ne dagasszuk már róla a kibabrált nagy semmit. (ha a hízódisznó súlya fontos valakinek, azt tegye mérlegre)
KBA98
2024. május 14. 18:27
Mi a jó k anyátok bajotok van a miniszterelnökkel? Egy férj, többszörös apa és nagyapa! Minden nap rengeteget dolgozik, hogy a seggeteket megvédje. Ti szarosok nem éltetek abban a világban, amikor nem írhattatok volna ide ilyen, főleg azért, mert nem volt semmi! Jó dolgotok van , ezért a józan ész már - ha egyáltalán létezett - tőletek nagyon távol van. De egyet mondhatok még, ha megszűnne OV kormánya, akkor nektek annyi és az országnak is! Majd akkor pofázzatok!
Lajoss
2024. május 14. 17:05
Fölfelé a lépcsőn nézném meg a disznaját…😉
blackorion93
2024. május 14. 15:30 Szerkesztve
Istenem, ez az öltöny plusz iskolatáska kombó, mindennemű ízlést elpusztít :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!