Ausztria
ÉLŐ
Franciaország

Kiderült, mit gondol a mesterséges intelligencia Magyar Péterről

2024. május 21. 09:59

A válasz részletessége már-már „megszégyeníti a pszichológusokat” – fogalmazott a Bors.

2024. május 21. 09:59

Nyitókép: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

A Bors nemrég arról írt, hogy a ChatGPT „pszichológusokat megszégyenítő részletességgel” elemezte a Tisza Párt alelnökének személyiségét sajtóhírek és megjelenések alapján. 

Az öntanuló kommunikációs modell  nárcisztikusnak, erőszakosnak és manipulatívnak írta le Varga Judit exférjét.

Mint ismert, az Open AI technológiai vállalat által kifejlesztett nyelvi modell folyamatosan tanul, képes információkat befogadni és koherens véleményt alkotni. Bármit meg lehet tőle kérdezni, és mindenre választ is ad. Segítség lehet a tanulmányok írásában, de lelki és fizikai problémákra is képes megoldásokat javasolni.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. június 07. 02:03 Szerkesztve
Chat Gp eleresztett egy triviális tautológiát. Semmi extra nincs benne és messze nem éri el a pszichológiai mélységeket. (max a felszíni hullámokat gereblyézte, azt is csak abból amit összehordtak neki, akár igaz volt az akár nem) Ép ez a veszélye. Hamis adatokból bátran szintetizál hamis képet. (erre bármelyik hülye, vagy rosszindulatú kretén simán képes)
KBA98
2024. május 21. 17:14
és így is van!
2024. május 21. 16:46 Szerkesztve
Nem derült ki. Azt hittem Magyar Péter népszerű, aztán beleolvastam a neve alatt lévő kommentekbe. Ennyi negatívumot még Gyurcsány és Orbán sem kap együttvéve. Dobrev nem számít ő rögtön letilt, cenzúráz.
gondolkodomnehari
2024. május 21. 13:39 Szerkesztve
"Kiderült, mit gondol a mesterséges intelligencia Magyar Péterről.." - Csak.. mert okosabb, mint egy ötödikes! 👍 Sajnos, nem mindenki van ezen a szinten..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!