Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Holnap én is sétálok egyet

2024. május 31. 20:53

Azokkal leszek, akik bátran vállalhatják, hogy nekik ez a rendszer sokat ad, és minden hibája ellenére is ehhez ragaszkodnak.

2024. május 31. 20:53
Forgács István
Forgács István
Facebook

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken!

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

„Holnap én is sétálok egyet.

Eddig jobbára csak ellenzéki elégedetlenségi összegyűléseken mosolyogtam és biccentettem biztatóan azokra, akik hangosan szidták a rendszert, miközben a legnagyobb nyertesei voltak az elmúlt 14 évnek. Egészen groteszk életképek voltak ezek mindig:  jellemzően budapesti ellenzékiek hangosan szidják Orbánt, diktatúráról és mélyszegénységről ábrándoznak (»vidéken, Mucsán biztos, hogy van mind a kettő!«) és vidáman szelfiznek drága, szép ruhákban drága telefonokkal, és alig várják, hogy Berlinbe, Barcelonába és Rómába foglalhassanak este még repjegyet néhány napos kirándulásokra. Vagy hogy kipróbálhassák a 300 ezres új biciklit. 

Holnap viszont azokkal leszek, akiknek ebből a szempontból nem paradox az életük, hanem bátran vállalhatják,  hogy nekik ez a rendszer sokat ad, szeretik, és minden hibája ellenére is ehhez ragaszkodnak. 

Ahogyan én is.

És az önazonosság szabadon tartja a lelket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. június 01. 20:20
A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben honvédeket küldenek Csádba, miután Afganisztánban, Irakban, Koszovóban hullottak a magyarok az aljas zsidó gazdáik szolgálatában. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben 85+50+5 milliárd eurót szavaztak meg a hoholoknak a háborújukra, 13 szankcióscsomaggal, soktucat szankcióhosszabbítással, meg minden egyéb szarsàggal. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben eszement barom módján támogatják a zsidó apartheid terrorállam népirtásàt, hàborúját, melyben magyar állampolgársággal bőségesen ellátott szadista zsidó gyilkosok bandái gyilkolnak halomra gyermekeket, asszonyokat. A zsideszes patkányoknál nem arra kell figyelni, amit hazudoznak, hanem arra, amit csinálnak!
zakar zoltán béla
2024. június 01. 16:28
Se több!
beke23-a
2024. június 01. 08:41
Eddig mindegyiken ott voltam. Felemelo erzes.
atti64
2024. június 01. 07:46
LEGALÁBB BALOLDALI MOSLÉKOKKAL NEM TALÁLKOZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!