Szlovénia
ÉLŐ
Szerbia

Hát, ez bizony tökéletes...

2024. május 20. 05:42

Ezúttal Ungváry Zsolttól – ki ne hagyják!

2024. május 20. 05:42
Orbán Viktor
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

Fotó: Mandiner /Földházi Árpád

„Egy zseniális írás – ezúttal Ungváry Zsolttól – ki ne hagyják!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerek-a-perec
2024. május 21. 00:15
Üzenem ennek az erkölcstelen, szélhámos, nagypofájú, hazudozó undorító újnyilasjóska bajernak meg az összes szemét, gerinctelen nyilasávóskomcsi fidesz cselédnek! - Meneteljetek és ne álljatok meg Moszkváig !! Ott szólítsátok fel azt a szadista kerti törpe putyit, hogy az a elvtelen erőszakos különleges katonai műveleteivel asszonyokat, gyerekeket gyilkolni, kórházakat, lakóházakat lerombolni nem OK. Értitek, barmok?! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA!
Tommaso
2024. május 20. 14:21
Amiről Orbán Viktor és egész médiabirodalma kínosan hallgat: Az elhibázott gazdaságpolitikája következtében Magyarország egyre lejjebb csúszik az európai gazdasági és életszinvonali listákon. NEM MI ÉRJÜK UTOL 2030-ra AUSZTRIÁT, hanem a ROMÁNOK Magyarországot.
Greffiti
2024. május 20. 07:55
Kedves Mandiner! Feljelentést teszek nálatok az alábbi és a hozzá hasonló írások miatt! Miért nem tiltjátok le?????? Az uszító, gyűlölködő hozzászólásokat nem ám csak a moslékos oldalon kell tiltani!!!! A 444 alá süllyedtetek! Szégyelljétek magatokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!