Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Gyurcsány „kampányüzemmódban”: április 28-án posztolt utoljára a Tik-Tokon

2024. május 24. 10:48

A csend azért is meglepő, mert közel a kampány véghajrája.

2024. május 24. 10:48

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

Emlékezetes, hogy Gyurcsány Ferenc még tavaly október 9-én egy viccesnek szánt videóval jelezte, hogy megérkezett a TikTokra, ám mint, ahogy azt januárban megírtuk, a lendülete nem tartott sokáig. December 20-án egy időre eltűnt.

Január közepén a Mandiner megkérdezte telefonon Wirsching Viktóriát, a Demokratikus Koalíció kommunikációs igazgatóját, hogy miért tűnt el Gyurcsány Ferenc a platformról.

Wirsching akkor egy órán belül választ ígért, ám később már nem vette fel a telefont.

Ezt is ajánljuk a témában

Azóta kicsit aktívabb volt a pártvezető a közösségi oldalon,

de most lassan egy hónapja ismét nem adott hírt magáról. 

Legutóbb április 28-án egy szolnoki fórumáról osztott meg egy videót. Előtte pár héttel pedig arról számolt be, hogy „20 izgalmas beszélgetés, érdekes vendég után a Hát Így podcast első évada véget ért”. A csend azért is meglepő, mert azóta a kampány jócskán felpörgött.

Ezek után kíváncsian várjuk, hogy a DK-s politikus június 9-i választásokig megoszt-e valamit követőivel a platformon.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:10
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­­é­­k­e­­­l­d­­­ ­a­­­ ­­s­­z­­­e­x­­i­­ ­p­u­n­­c­­­i­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
nyugalom
2024. május 24. 20:14
Gyurcsányné, a viditó, nyikorgó kétajtós, ludtalpas tornacipős, nyakaban gyöngysorral! Remek ízlés!
békalepcse2.0
2024. május 24. 14:46
A nyitóképen ha csak futólag néz rá az ember, pont úgy néz ki mintha egy flaskát markolászna. Persze ha megnézi az ember, látja hogy csak az árnyék, tudja az ember hogy hogy nem csak az alkoholizmus árnyéka vetül a miferinkre.
polárüveg
2024. május 24. 14:46
"Most a politika a legjobb befektetés." Emlékszik még Gyurcsány úr, hogy ez hol hangzott el? A 2002-ben azon a toplistás üzletemberek megbeszélésén, ahol többek között azt tárgyalták, hogy a Paksi Atomerőművel kapcsolatos egyik üzletet hogyan kellene hm, "saját kézbe venni". A tárgyalás végén: "Majd a Feri megoldja." Sajnos Gyurcsány úr számára, most más befutóra fektettek be a befektetők. Jó egészséget és helyes felismeréseket kívánok Gyurcsány úrnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!